Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Μητσοτάκης: Δίμηνη παράταση στην αξιολόγηση υπαλλήλων ΟΤΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για την αξιολόγηση των υπαλλήλων της τοπικής αυτοδιοίκησης μίλησε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο MEGA, τονίζοντας ότι θα δοθεί δίμηνη παράταση, λόγω της προεκλογικής περιόδου.

Αναφερόμενος στους στόχους της επόμενης περιόδου, ο υπουργός προανήγγειλε έλεγχο για τη νομιμότητα των κριτηρίων, βάσει των οποίων έγιναν μετατροπές συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου.

Όπως είπε, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης θα ξεκινήσει τον έλεγχο από την περίοδο 2005 με 2008, οπότε εκτιμάται ότι συνέβησαν οι περισσότερες μετατροπές. Οι έλεγχοι θα γίνουν για όλα τα έτη.

Ο κ. Μητσοτάκης αποσύνδεσε την κινητικότητα από μελλοντικές απολύσεις. Ωστόσο, όπως υπογράμμισε, «απολύσεις μπορούν να γίνουν ακόμα με δύο τρόπους, μέσω του συνεχούς ελέγχου των πιστοποιητικών και μέσω της συρρίκνωσης τομέων του κράτους».

Επίσης, ο υπουργός πρόσθεσε ότι έχουν γίνει 7.500 απολύσεις, ενώ το κεφάλαιο της διαθεσιμότητας έχει κλείσει με την επίτευξη του στόχου να τεθούν στο καθεστώς 25.000 άτομα.

Δείτε τα βίντεο από το MEGA:










Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.