Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Νέο μυστήριο με τη Θάλεια Χούντα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για νέα κατάθεση κλήθηκαν στην Ασφάλεια η Θάλεια Χούντα και ο σύζυγός της, ποινικολόγος Νίκος Μπούρας για την υπόθεση της απαγωγής της, καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν κενά στις μαρτυρίες τους για τους πυροβολισμούς που είχαν στόχο το αυτοκίνητο της δημοσιογράφου πριν από ένα μήνα στην Παλλήνη.



Κι αυτό γιατί στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες ενώ οι πυροβολισμοί είχαν ριφθεί από… περίστροφο.

Όπως αποκάλυψε η “Espresso”, οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση έχουν στα χέρια τους δύο μαρτυρίες από την επίμαχη ώρα της αρπαγής της δημοσιογράφου από την οδό Υψηλάντους στο Κολωνάκι.

Πάντως κρατούν τα χαρτιά τους κλειστά και δεν λένε αν αυτές οι δύο μαρτυρίες που κατάφεραν οι ίδιοι να εντοπίσουν έχουν κοινά σημεία με όσα έχει υποστηρίξει στην κατάθεσή της, η Θάλεια Χούντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην υπόθεση υπάρχουν κάποια κενά, τα οποία οι αστυνομικοί θα εξετάσουν με προσοχή. Εκείνο που προκαλεί εντύπωση στους αξιωματικούς της Ασφάλειας – πάντα σύμφωνα με τους ίδιους-είναι το γεγονός πως τις προηγούμενες ημέρες τουλάχιστον η κυρία Χούντα, δεν ήταν σε θέση να δώσει κάποιες απαντήσεις σε απλά ερωτήματα όπως να περιγράψει το δωμάτιο όπου την κρατούσαν φυλακισμένη οι δράστες.

Ένα άλλο περίεργο περιστατικό που έχει μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών σημειώθηκε μια εβδομάδα πριν από την αρπαγή της δημοσιογράφου. Το ζευγάρι είχε καταγγείλει στην Αστυνομία πως άγνωστοι είχαν πυροβολήσει το αυτοκίνητο του που ήταν σταθμευμένο έξω από την πατρική κατοικία της Θάλειας στην Παλλήνη.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.