Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

Δωρεάν μαθήματα φιλοσοφίας στο ΕΚΠΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αιτήσεις μέχρι 30 Απριλίου.

Στο πλαίσιο της πράξης «Ακαδημία Πλάτωνος - Η Πολιτεία και ο Πολίτης», υποέργο «Εκπαίδευση Ενηλίκων», δράση «Εκπαιδευτικά προγράμματα βραχείας διάρκειας για ενήλικες πολίτες», διοργανώνεται στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ο 5ος κύκλος εκπαιδευτικών προγραμμάτων βραχείας διάρκειας για ενήλικες πολίτες με αντικείμενο τη φιλοσοφία, το ρόλο της στην καθημερινή ζωή και το αξιακό σύστημα της κοινωνίας.

Ο 5ος κύκλος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων προγραμματίζεται να γίνει στο διάστημα από 26 Μαΐου 2014 έως 05 Ιουλίου 2014. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ανακοινωθεί και το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων.

Η εν λόγω δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και εθνικούς πόρους. Σκοπό της αποτελεί η καλλιέργεια των δεξιοτήτων των πολιτών για την ενεργό συμμετοχή τους στην κοινωνική, πολιτική, οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη.

Ο 5ος κύκλος μαθημάτων θα αφορά στα εξής πεδία:

- Φιλοσοφία και Σύγχρονη Προοπτική

- Επιστήμες και Τεχνολογία

- Πολιτισμός και Δημιουργία

- Πολίτης και Πολιτεία

Καθένας από τους τομείς περιλαμβάνει εβδομαδιαία μαθήματα, ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους φιλοσοφικού ενδιαφέροντος και εργαστήρια (workshops) και διαρθρώνεται στη βάση επιμέρους θεματικών ενοτήτων μεταξύ των οποίων οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να επιλέξουν αυτές που τους ενδιαφέρουν και να καταρτίσουν το δικό τους πρόγραμμα.

Όλα τα μαθήματα και τα εργαστήρια προσφέρονται δωρεάν και απευθύνονται σε όλο τον ενήλικο πληθυσμό.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 30/04/2014.

Πληροφορίες στον ιστότοπο του έργου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση pa-enilikes@pspa.uoa.gr και κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, 11:00-13:00 και 17:00-19:00 στα τηλέφωνα: 210 3689596 και 210 3689598.

Πρόσκληση και αίτηση για εκπαιδευόμενους

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκπαιδευόμενους.

Αίτηση συμμετοχής για εκπαιδευόμενους στο www.platoacademy.gr.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.