Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

"Γολγοθάς" για άνεργο και ανασφάλιστο συμπολίτη μας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε ολική αρθροπλαστική επέμβαση ισχίου και γόνατος πρέπει να υποβληθεί άμεσα ο Χαράλαμπος Κοντάρης από την Ανδραβίδα, ο οποίος όμως είναι ανασφάλιστος, άνεργος και δεν λαμβάνει καμία σύνταξη.



Η περιπέτεια της υγείας του κ. Κοντάρη ωστόσο, ευαισθητοποίησε από την πρώτη στιγμή το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ανδραβίδας αλλά και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού των Παμμεγίστων Ταξιαρχών που πέρα από τη διερεύνηση και τις επαφές με τον ιατρό που δέχθηκε να κάνει την εγχείρηση, έχουν ξεκινήσει να συγκεντρώνουν χρήματα για την επέμβαση.

Απευθύνοντας έκκληση για βοήθεια τόσο προς τους κατοίκους της περιοχής αλλά και ολόκληρου του νομού, η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ανδραβίδας, Αγγέλα Τζιούμα – Κουτζαμάνη αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο συμπολίτης μας Χαράλαμπος Κοντάρης πρέπει να υποβληθεί, στο Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο του Ρίου, σε χειρουργική επέμβαση ολικής αρθροπλαστικής ισχίου και γόνατος και είναι ανασφάλιστος, άνεργος και χωρίς καμιά σύνταξη. Η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ σοβαρή και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα. Ο Καθηγητής Ορθοπεδικός κ. Μέγας δέχθηκε το συντομότερο να τον χειρουργήσει, χρειάζεται όμως να αγοράσουμε τα υλικά που θα χρειαστούν για την εγχείρηση. Παρά τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που όλοι ζούμε κάνουμε έκκληση να βοηθήσουμε με οποιοδήποτε ποσό μπορεί ο καθένας μας και τα χρήματα θα τα καταθέτουμε στο εκκλησιαστικό συμβούλιο των Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.