Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Καταδικάστηκαν οι εκβιαστές με το ροζ DVD

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ποινή κάθειρξης 8 ετών επέβαλε χθες το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου στην 55χρονη και στον 28χρονο γιο της που κατηγορούνται για εκβίαση με ροζ DVD σε βάρος 70χρονης επιχειρηματία από την Ρόδο.

Με την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης η 55χρονη κατέρρευσε και χρειάστηκε η επέμβαση γιατρού που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην αίθουσα του δικαστηρίου για να την συνεφέρει, όπως μεταδίδει το rodiaki.gr.

Οι δύο δράστες κατηγορούνταν για τα εγκλήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και εκβίασης εις βάρος της 70χρονης επιχειρηματία ενώ ο γιός της 55χρονης δεν παρέστη στο δικαστήριο επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει από την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Στην απολογία της η 55χρονη ισχυρίστηκε πως τα χρήματα που θα έπαιρνε από την 70χρονη ήταν χρήματα που εκείνη της είχε δανείσει προκειμένου να την βοηθήσει.

Μάλιστα, η ίδια τόνισε ότι η 70χρονη της είχε ζητήσει πολύ περισσότερα χρήματα από τις 260.000 ευρώ που τελικά κατάφερε να βρει από τον τότε σύντροφο της και να της δανείσει, διαψεύδοντας τα όσα ανέφερε στην κατάθεση του το θύμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2012 όταν η 70χρονη γυναίκα άρχισε να δέχεται πιέσεις προκειμένου να δώσει το ποσό των 500.000 ευρώ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ένα DVD στο οποίο υπήρχαν δικές της ερωτικές σκηνές θα δίνονταν σε οικεία της πρόσωπα.

Tο διάστημα εκείνο η 70χρονη διατηρούσε παράλληλη σχέση και έτσι φοβούμενη τις αποκαλύψεις, υπέκυψε στις πιέσεις και κατέβαλε το ποσό των 250.000 ευρώ σε μετρητά και τα υπόλοιπα σε επιταγές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.