Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Αγώνες ορεινού τρεξίματος στην Ύδρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το 1ο «Hydra’s Trail Event» πραγματοποιείται στις 5 και 6 Απριλίου με την υποστήριξη της Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε.

Την ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση «Hydra’s Trail Event – Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος» που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στις 5 και 6 Απριλίου στην Ύδρα στηρίζει η εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. ως χρυσός χορηγός, αποδεικνύοντας έμπρακτα την πίστη της στην αξία της σωματικής άσκησης σε συνδυασμό με την ισορροπημένη διατροφή.

Τα Digestive BARS Παπαδοπούλου, ένα θρεπτικό, υγιεινό και απολαυστικό snack on the go σε 6 υπέροχες γεύσεις, θα προσφέρονται στους αθλητές σε διαφορετικά σημεία κατά μήκος της αγωνιστικής διαδρομής για περισσότερη ενέργεια, δύναμη και ζωντάνια. Άλλωστε, το βασικό συστατικό της επιτυχίας ενός αθλητή είναι η ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.

Παράλληλα, μία ευχάριστη έκπληξη με τα αγαπημένα προϊόντα της εταιρείας Παπαδοπούλου θα περιμένει όλους τους επισκέπτες στο λιμάνι του νησιού. Τις μοναδικές γεύσεις των Cream Crackers, Mini Digestive, Μιράντα, Mascot, Γεμιστών και του ψωμιού σε φέτες Γεύση2 θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι παρακολουθώντας από κοντά αυτή τη μεγάλη αθλητική γιορτή.

Το «Hydra’s Trail Event» με τις 5 διαφορετικές διαδρομές που ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες και προτιμήσεις και τον πρώτο αγώνα κατάβασης στην Ελλάδα υπόσχεται να προσφέρει δράση και μοναδικές αγωνιστικές στιγμές, και να συγκεντρώσει βλέμματα και επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Μικροί και μεγάλοι αθλητές θα τρέξουν για καλό σκοπό, καθώς τα έσοδα από το ποσό των συμμετοχών θα δοθούν για την κάλυψη των αναγκών του Κουλούρειου Νοσοκομείου Ύδρας.

Η εταιρεία Παπαδοπούλου δίνει ραντεβού με όλους τους λάτρεις του ορεινού τρεξίματος σε μια μοναδική διαδρομή με φόντο τα νερά του Αργοσαρωνικού και την άγρια φυσική ομορφιά της Ύδρας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.