Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Επιτήδειοι εκμεταλλεύονται το όνομα των Γιατρών του Κόσμου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Ουδέποτε πραγματοποιήσαμε ερανική εκστρατεία πόρτα-πόρτα».

Την εκμετάλλευση του ονόματος των Γιατρών του Κόσμου από επιτήδειους καταγγέλλει η ανθρωπιστική οργάνωση, ξεκαθαρίζοντας με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδέποτε πραγματοποίησε ούτε πραγματοποιεί ερανική εκστρατεία πόρτα-πόρτα είτε για χρηματική ενίσχυση των σκοπών της είτε για ενίσχυση σε είδη πρώτης ανάγκης.

Όπως αναφέρουν οι Γιατροί του Κόσμου, δέχονται αποκλειστικά δωρεές σε χρήματα, φάρμακα και τρόφιμα στα γραφεία τους ή μέσω τραπεζικών λογαριασμών για λόγους διαφάνειας. «Η οργάνωση των Γιατρών του Κόσμου επί 23 χρόνια έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, δρώντας πάντοτε με αξιοπρέπεια, σεβασμό και διακριτικότητα σε όσους προσέρχονται στα ιατρεία μας. Δίνοντας παράλληλα έμφαση στην απόλυτη διαφάνεια στα οικονομικά της στοιχεία, όντας από τις ελάχιστες οργανώσεις που ελέγχονται από ορκωτούς λογιστές», τονίζουν σε ανακοίνωσή τους.

Η οργάνωση απευθύνει παράκληση σε όλους τους πολίτες που τυχόν θα δεχτούν επίσκεψη κατ’ οίκον από ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν τους Γιατρούς του Κόσμου, να μην δίνουν οποιαδήποτε βοήθεια, αλλά να ειδοποιούν την άμεση δράση ή να καλέσουν άμεσα στα γραφεία μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.