Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Φιλιππίδης: «Δικαίωση το χρυσό»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στο Σόποτ ο Κώστας Φιλιππίδης αποτελεί δικαίωση για τον ίδιο, όπως δήλωσε αποκλειστικά στο pamesports και τον Κάρολο Σαργολόγο.

Ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής του επί κοντώ, Κώστας Φιλιππίδης, ο οποίος πέρυσι έκανε ρεκόρ αγώνων με 30 συμμετοχές σε ανοιχτό και κλειστό στίβο, με την τεράστια επιτυχία του ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, απέδειξε πως η συνέπεια που έδειξε στους αγώνες του φέτος έφτασε στην κορύφωση την κατάλληλη στιγμή.



Σε αποκλειστικές του δηλώσεις μας ανέφερε τα ακόλουθα:

«Η όλη φετινή μου πορεία αλλά και η περυσινή συνέτειναν στο να φθάσω σε ένα μετάλλιο στην προκειμένη περίπτωση το χρυσό. Ήμασταν έτοιμοι και ψυχολογικά και αγωνιστικά και βεβαίως γνωρίζαμε κατά βάθος ότι ήμασταν σε θέση να πετύχουμε κάτι τέτοιο. Αυτό το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μας ανοίγει προοπτικές για επόμενους σημαντικούς αγώνες στον ανοικτό στίβο. Τα πλάνα μας δεν αλλάζουν. Κυνηγάμε μια διάκριση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοικτού στίβου που θα γίνει στη Ζυρίχη τον Αύγουστο. Θα ξεκινήσουμε πάλι τους αγώνες με πολλές συμμετοχές σε διεθνή μίτινγκ, στοχεύοντας στην κορύφωση στις αρχές Αυγούστου. Αποτελεί δικαίωση για μας το χρυσό αυτό μετάλλιο και βεβαίως θέλω να το αφιερώσω πρώτα στον προπονητή μου, Δημήτρη Κυτέα και σε όσους με πίστεψαν».




Πηγή: http://www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.