Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ένας σκύλος του άλλαξε τη ζωή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο 7χρονος Owen Howkins πάσχει από ένα ιδιαίτερα σπάνιο σύνδρομο, το Schwartz-Jampel. Οι μύες τους είναι μόνιμα σε μια κατάσταση έντασης με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται η καθημερινή του κίνηση αλλά ακόμα και η ομιλία του. Η ιδιαιτερότητά του τον είχε κάνει αγοραφοβικό. Δεν ήθελε να κάνει παρέα με άλλα παιδιά κι απέφευγε να βγαίνει έξω από το σπίτι.

Μέχρι που ζήτησε από τους γονείς του να κρατήσει έναν… ξεχωριστό σκύλο. Ο Haatchi έχει μόνο τρία πόδια. Κάποιοι τον είχαν δέσει πάνω σε σιδηροδρομικές γραμμές αλλά εκείνος κατάφερε, παρά τη σύγκρουση, να επιζήσει!

«Ο Owen φοβόταν τους ξένους αλλά τώρα θέλει να μιλάει σε όλους γιατί ο Haatchi θέλει να είναι έξω όλη την ώρα και να παίζει. Η διαφορά που βλέπουμε απλά δεν περιγράφεται με λέξεις» λέει η μητέρα του παιδιού.

Η συγκλονιστική ιστορία των δύο φίλων έχει γίνει βιβλίο κι έχει λάβει το βραβείο του Διεθνούς Ταμείου για την καλή μεταχείριση των ζώων από τη Βουλή των Λόρδων.

«Δεν νιώθω μόνο χαρούμενος αλλά ενθουσιασμένος» λέει ο ίδιος ο Owen κι ομολογεί ότι ο σκύλος του, του άλλαξε όλη του η ζωή.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.