Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Αυτοκτόνησε 18χρονος στο Βόλο λόγω ερωτικής απογοήτευσης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τον βρήκε ο 15χρονος αδερφός του μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η ερωτική απογοήτευση και το γεγονός ότι η φίλη του δεν δεχόταν να επανασυνδέσουν τη σχέση τους, που διακόπηκε, φαίνεται ότι ήταν αιτία της τραγωδίας, το μεσημέρι στη συνοικία Ν. Δημητριάδας, με θύμα έναν 18χρονο μαθητή της Γ’ τάξης του 8ου Λυκείου Βόλου, που έθεσε τέρμα στη ζωή του, όταν πυροβολήθηκε στο στήθος με δίκαννο του πατέρα του, με τον οποίο διέμενε.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, Η τραγωδία γράφτηκε μετά 1.30 με 2 το μεσημέρι, όταν ο άτυχος μαθητής Λυκείου, επέστρεψε στο σπίτι του, με έναν φίλο του και βρισκόμενος μόνος στο σπίτι, απέβη στο απονενοημένο διάβημά του.

Το άτυχο παιδί βρήκε νεκρό σε λίμνη αίματος, ο 15χρονος αδελφός του, στο διπλανό δωμάτιο από το δικό του, ενώ η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Χαρακτηριστικό της τραγωδίας είναι ότι, την ώρα εκείνη στη γειτονιά, κομπρεσέρ έκανε εργασίες, με αποτέλεσμα κανείς να μην ακούσει τον πυροβολισμό.

Μαρτυρίες γειτόνων

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, επρόκειτο για ένα ήσυχο παιδί, χαμηλών τόνων που δεν έδινε δικαιώματα και μάλιστα ήθελε να γίνει ιερέας, ενώ συμμετείχε και συνέδραμε σε διάφορες λατρευτικές εκδηλώσεις στον Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου.

Ο 49χρονος πατέρας τους είναι άνεργος και διαζευγμένος εδώ και χρόνια, ενώ εξασφαλίζει τα προς το ζην στο συσσίτιο της Εκκλησίας, όπως και τα δύο αγόρια. Ο 18χρονος, εκτός από τον 15χρονο αδελφό του είχε άλλες δύο αδελφές, ηλικίας 19 και 20 χρονών, από τις οποίες μια είναι παντρεμένη και η δεύτερη εργάζεται και μένει με τη μητέρα της.

Όπως ανέφεραν συμμαθητές του άτυχου νεαρού, είχε δεσμό με μια κοπέλα, μαθήτρια Γυμνασίου, με την οποία διέκοψαν τις σχέσεις τους πρόσφατα και ο ίδιος της ζητούσε «να τα βρουν ξανά», ενώ της είχε πει ότι θα αυτοκτονήσει.

Ο μαθητής επέστρεψε μαζί στο σπίτι του και ο φίλος του με τον οποίο γύρισαν, αφήνοντάς τον στο σπίτι του, τον ρώτησε αν είναι καλά και αν θέλει να ανέβει για να του κάνει παρέα.
Τότε ο 18χρονος απάντησε ότι ήταν καλά και δεν είχε κανένα πρόβλημα, ανέβηκε στο σπίτι και έθεσε τέρμα στη ζωή του, για να τον βρει ο 15χρονος αδελφός του όταν επέστρεψε από το σχολείο, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι.

Η σορός του άτυχου μαθητή θα μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κοζάνης, ενώ το δίκαννο, που ο πατέρας του κατείχε νόμιμα, παραλήφθηκε από τους αστυνομικούς.

Η διευθύντρια του σχολείου

Με τα καλύτερα λόγια για τον μαθητή μίλησε και η διευθύντρια του 8ου Λυκείου Βόλου Αγγελική Γκούρου, που βούρκωσε στο άκουσμα της τραγικής είδησης.

Η καθηγήτρια χαρακτήρισε τον άτυχο μαθητή αξιοπρεπές παιδί, που ήταν κοντά στην Εκκλησία και ήθελε να σπουδάσει στην Ιερατική Σχολή, χαμηλών τόνων, υπερήφανο που δεν έδειχνε τη φτώχεια που περνούσε.
Μάλιστα η ίδια δήλωσε ότι τον βοήθησε μερικές φορές, όπως και τη μικρότερη αδελφή του για να εγγραφεί στο Λύκειο μετά το Νυχτερινό Γυμνάσιο που πήγαινε, ωστόσο η ίδια προτίμησε να εργαστεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.