Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ψάχνετε δουλειά; Διαβάστε το...

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Νιλς Γιάντζεν κατάφερε να βρει την δουλειά που ονειρεύεται χάρη στην έμπνευση που είχε να δημοσιεύσει μια τελείως αντισυμβατική αγγελία πώλησης του αυτοκινήτου του.

Όπως μας πληροφορεί το BBC, ο ηλικίας 28 ετών Σουηδός έβαλε αγγελία στο ίντερνετ για να πουλήσει το Subaru του, ένα μοντέλο του 1985. Είχε μετακομίσει με τη φίλη του σε άλλη πόλη και πάσχιζε να βρει δουλειά.



Ο καιρός περνούσε, οι οικονομίες του στέρευαν και γνώριζε ότι το σαραβαλάκι του δεν έπιανε μία. Έβαλε όμως στο ίντερνετ την εικόνα του μάγου Σάρουμαν (στον "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών") να πλασάρει το αρχαίο Subaru σαν ένα "προϊόν των πιο σκοτεινών γιαπωνέζικων εργαστηρίων". Ζητούσε 10.000 κορόνες (1.132 ευρώ), τιμή εξωφρενική για ένα σαπάκι τριακονταετίας. Έγραφε, επίσης, ότι το ανταλλάσσει με μια δουλειά "με μισθολογικές απαιτήσεις ανάλογες ενός συνομήλικού του στη Βόρεια Κορέα".

Την επόμενη το e-mail του ήταν γεμάτο με προτάσεις για εργασία. "Διάλεξα δίχως δεύτερη σκέψη τη δουλειά των ονείρων μου, δημοσιογράφος στο περιοδικό "Auto, Moto & Sport", είπε ο Νιλς. Στοίχημα ότι ο μισθός του δεν είναι βορειοκορεάτικος!


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.