Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Θρασύτατος ληστής κλέβει αυτοκίνητο με ένα μωρό μέσα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Βίντεο κατέγραψε τη δραματική προσπάθεια της μητέρας να βγάλει το γιο της από το όχημα.

Μια θρασύτατη κλοπή αυτοκινήτου κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας σε πάρκινγκ της Ισπανίας και η αστυνομία έδωσε πρόσφατα το βίντεο στη δημοσιότητα.

Το περιστατικό σημειώθηκε το Δεκέμβριο σε πάρκινγκ έξω από εμπορικό κέντρο στην πόλη Leganes, νότια της Μαδρίτης.

Ο κακοποιός κρατώντας ένα μαχαίρι όρμησε στο αυτοκίνητο μιας γυναίκας, την ώρα που το μόλις 16 μηνών παιδί της βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα. Η άτυχη μητέρα είχε μόλις βάλει τα πράγματά της στο όχημα και έμπαινε στη θέση του οδηγού. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άντρας την απειλήσει να του δώσει το αυτοκίνητό της.

Η γυναίκα προσπάθησε μάταια να πείσει τον κακοποιό να της επιτρέψει να πάρει τον γιο της. Έτσι ξέσπασε σε κραυγές για να καλέσει σε βοήθεια. Ένας καυγάς ξέσπασε μεταξύ τους και τελικά ο ληστής κατάφερε να σπρώξει τη γυναίκα έξω από το όχημα.

Περαστικοί έτρεξαν να τη βοηθήσουν, την ώρα που η ίδια είχε κρεμαστεί από την πόρτα ώστε να εμποδίσει τον ληστή να διαφύγει, καθώς το παιδί βρίσκονταν ακόμη μέσα στο όχημα. Ωστόσο παρά τις προσπάθειες της μητέρας και των περαστικών, ο ληστής κατάφερε να κάνει όπισθεν και να διαφύγει.

Στην έξοδο του πάρκινγκ, ο ληστής επιβίβασε την 29χρονη κοπέλα του. Κατόπιν οδήγησαν για μια μικρή απόσταση και τελικά εγκατέλειψαν το όχημα 2 χιλιόμετρα μακριά, με το μωρό μέσα. Η αστυνομία γρήγορα βρήκε το αυτοκίνητο και κατόρθωσε να συλλάβει το ζευγάρι την επόμενη μέρα, καθώς ο ληστής είχε αφήσει τα αποτυπώματά του στο όχημα.

Δείτε το βίντεο…




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.