Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Αυτοί είναι οι κορυφαίοι!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος βραβεύτηκαν οι καλύτεροι της περσινής σεζόν σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΠΣΑΠ. Κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής ο Δ. Παπαδόπουλος, ξένος ο Ράγιος!



Για 32η φορά διοργανώθηκε η «γιορτή του ποδοσφαίρου» από τον ΠΣΑΠ, σε μια εκδήλωση όπου βραβεύτηκαν αυτοί που ξεχώρισαν για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013!

Κορυφαίος έλληνας ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με την φανέλα του Πανθρακικού, ενώ καλύτερος ξένος ο Ρούμπεν Ράγιος για τις εμφανίσεις του με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το βραβείο του καλύτερου νέου κατέληξε στον Έργκους Κάτσε του ΠΑΟΚ, ενώ ο Ορέστης Καρνέζης αναδείχθηκε ως ο καλύτερος «κέρβερος» κάτω απ’ την εστία, αυτή του Παναθηναϊκού εν προκειμένω.

Κορυφαίος προπονητής για την περασμένη σεζόν «βγήκε» ο Γιάννης Χριστόπουλος που με το έργο του στον ΠΑΣ Γιάννινα που τον οδήγησε στα πλέι οφ, ξεπέρασε τους Δώνη και Τσιώλη, ενώ ο Τάσος Κάκος αναδείχθηκε ως ο καλύτερος διαιτητής της περσινής χρονιάς.

Ο Πανελλήνιος Σύνεδεσμος Αμειβομένων Ποδοσσφαιριστών βράβευσε τους Βασίλη Λάκη, Ντανιέλ Μπατίστα, Τάσο Πάντο και Ηλία Σολάκη για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο, όπως επίσης και την ΈΠΟ, τον ομοσπονδιακό τεχνικό Φερνάντο Σάντος και τον αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας Γιώργο Καραγκούνη για την πρόκριση της Ελλάδας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Ειδικό βραβείο παρέλαβε και ο Παναγιώτης Κυπαρίσσης, ο οποίος σε ηλικία 42 ετών συνδυάζει τις επιδόσεις του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με τις οικογενειακές υποχρεώσεις του ως πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Στην συνέχεια ο ΠΣΑΠ βράβευσε τον Γιάννη Ναλμπάντη, ο οποίος καταφέρνει να ανταποκρίνεται πλήρως στις υποχρεώσεις του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και παράλληλα να αποτελεί πρότυπο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, ενώ βραβείο παρέλαβε και η ΠΑΕ Πλατανιάς για τη συμπεριφορά της απέναντι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας της που αποχώρησαν από τη δύναμη της.

Στην αποψινή εκδήλωση βραβεύτηκε επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, ο δημοσιογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος, καθώς επίσης και ο Ζαχαρίας Λυκουρίνος.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες για τη σεζόν 2012/2013 βραβεύτηκαν οι:

Β΄ εθνική
Καλύτερος παίκτης : Ντιέγκο Ρομάνο (Εργοτέλης)
Καλύτερος νέος παίκτης: Ανδρέας Μπουχαλάκης (Εργοτέλης)
Καλύτερος τερματοφύλακας: Ηλίας Βούρας (Νίκη Βόλου)

Γ΄ εθνική - 1ος όμιλος
Καλύτερος παίκτης: Σπύρος Δωροβίνης (Φωστήρας)
Καλύτερος νέος παίκτης: Στάυρος Πεταυράκης (Φωστήρας)
Καλύτερος τερματοφύλακας: Μιχάλης Παγούδης (Αχαρναϊκός)

Γ΄ εθνική - 2ος όμιλος
Καλύτερος παίκτης: Σωκράτης Μπουντούρης (Καρδίτσα)
Καλύτερος νέος παίκτης: Κώστας Αχαλινόπουλος (Οδυσσέας Κορδελιού)
Καλύτερος τερματοφύλακας: Δημήτρης Καρατζιοβαλής (Απόλλων Καλαμαριάς)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.