Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Συνέτριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ η Κυριακοπούλου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου σημείωσε Πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επι κοντώ με 4,72μ. στο μίτινγκ της Στοκχόλμης. Συγκεκριμένα, η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη πήδηξε δώδεκα εκατοστά πάνω από το προηγούμενο πανελλήνιο ρεκόρ (στον κλειστό στίβο).

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά στο μίτινγκ της Στοκχόλμης, που η αθλήτρια ξέπερασε την καλύτερη εγχώρια επίδοση στο άλμα επί κοντώ, καθώς νωρίτερα είχε επιτυχημένο άλμα στα 4,64μ. Η Κυριακοπούλου έκανε και 3 προσπάθειες στα 4,78μ., αλλά δεν κατάφερε να έχει κάποιο έγκυρο άλμα.



Επιπλέον, η 27άχρονη Ελληνίδα πέτυχε και την καλύτερη επίδοση φέτος στο κόσμο, όπως και η Γερμανίδα Σίλκε Σπίγκελμπουργκ, η οποία επίσης πραγματοποίησε άλμα στα 4,72μ. Το τρίτο καλύτερο άλμα ήταν της Τσέχας, Γιρίνα Σβομπόντοβα με 4,64μ.

Αυτό το Σαββατοκύριακο (8-9/2), η Νικόλ Κυριακοπούλου θα αγωνιστεί στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ, ενώ στις 15 Φεβρουαρίου θα βρεθεί στο Ντόνετσκ για να συμμετέχει στο μίτινγκ που διοργανώνει ο Σεργκέι Μπούμπκα. Στις αρχές Μαρτίου θα ταξιδέψει στο Σόποτ στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.


Πηγή: http://www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.