Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Γεννήθηκε με 80% απώλεια αίματος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η απίστευτη ιστορία της Hope Juarez.

Τον προηγούμενο μήνα στην Καλιφόρνια γεννήθηκε η μικρή Hope Juarez εκπλήσσοντας τους γιατρούς από την πρώτη στιγμή.

Η νεογέννητη Hope δεν είχε σχεδόν καθόλου αίμα στο σώμα της. Η μητέρα της Jennifer Juarez είχε ένα προαίσθημα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το μωρό της, το οποίο σταμάτησε να κλωτσάει τρεις εβδομάδες πριν τη γέννηση. Ζήτησε αμέσως ιατρική βοήθεια και έκανε καισαρική τομή.

Ο πατέρας της, όταν την είδε πρώτη φορά είπε: «Έκλαιγε και όταν μας την έφεραν ήταν στα αλήθεια χλωμή. Κατάλαβα ότι κάτι πήγαινε στραβά όταν άρχισαν να τσιμπάνε τα πόδια της αλλά δεν έβγαινε σταγόνα αίμα».



Οι γιατροί δήλωσαν ότι το μωρό είχε απώλεια αίματος περίπου 80% και αποδείχθηκε ότι είχε χάσει τη μεγαλύτερη ποσότητα στη μήτρα της μητέρας του.

Όπως μετέδωσε το ABC News αυτού του είδους η αιμορραγία μπορεί να προκαλέσει θνησιγένεια, σοβαρή αναιμία ή ακόμη και θάνατο.

«Όταν την είδα όλα φαίνονταν φυσιολογικά» είπε η 27χρονη μητέρα από το Fountain Valley της Καλιφόρνια και συνέχισε: «Ωστόσο ήταν άσπρη σαν φάντασμα. Ανέπνεε κανονικά αλλά δεν είχε καθόλου χρώμα πάνω της».

Οι γιατροί εξακολουθούν να παρακολουθούν στενά τη μικρή Hope που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2013, αλλά όλα δείχνουν φυσιολογικά. «Κάνει όσα ένα κορίτσι της ηλικίας της θα έκανε» είπε η Juarez και συνέχισε: «Χαμογελάει και τρώει καλά». Είναι εντυπωσιακό που τα κατάφερε. Σκεφτόμαστε ότι ο θεός έχει ένα σπέσιαλ πλάνο για εμάς».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.