Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Εκτός μηχανογραφικού οι Σχολές της Αστυνομίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το υπουργείο Παιδείας επιμένει στην αρχική του θέση.

Παρά τις επανειλημμένες ερωτήσεις με τις οποίες οι βουλευτές ασκούν πίεση προς τον υπουργό Παιδείας για να δοθεί και στους φετινούς υποψηφίους το δικαίωμα να διεκδικήσουν μια θέση στις Σχολές της Αστυνομίας φαίνεται, ότι το υπουργείο παραμένει στην αρχική του θέση, δηλαδή στο να μη συμπεριληφθούν στο μηχανογραφικό του 2014 οι Σχολές της Αστυνομίας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην εγκύκλιο που απέστειλε προς τα σχολεία, τονίζεται ότι οι Σχολές της Αστυνομίας για πολίτες θα είναι εκτός του μηχανογραφικού δελτίο.

Παραθέτουμε το σχετικό χωρίο που ορίζει τα τμήματα που δεν θα δεχθούν εισαχθέντες:

- Οι Αστυνομικές Σχολές (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ): Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας και Αστυφυλάκων δεν θα υπάρχουν στο μηχανογραφικό δελτίο του 2014.

- Η Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ) θα δεχτεί υποψηφίους (ήδη υπηρετούντες Αστυνομικούς) των πανελλαδικών εξετάσεων του 2014.

- Η Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ) θα δεχτεί υποψηφίους (που είναι ήδη Πυροσβέστες) των πανελλαδικών εξετάσεων του 2014.

- Όσον αφορά στις Στρατιωτικές Σχολές, για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 δεν θα δεχθούν εισακτέους η Στρατιωτική Σχολή Ιπταμένων Ραδιοναυτίλων (ΣΙΡ) καθώς και το τμήμα Ελεγκτών Αεράμυνας της Σχολής Ικάρων. Άρα οι δύο ανωτέρω σχολές δεν θα υπάρχουν στο μηχανογραφικό δελτίο του 2014.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.