Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014

ΕΣΑμεΑ: Το Ευρωπαϊκό Φόρουμ ΑμεΑ στην Αθήνα 22-23 Φεβρουαρίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20.02.2014.

Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ λαμβάνει χώρα η συνεδρίαση του ΔΣ του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία (EDF European Disability Forum) στην Αθήνα, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Τιτάνια.

Το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία είναι η ανεξάρτητη οργάνωση του ευρωπαϊκού αναπηρικού κινήματος, το οποίο εκπροσωπεί πάνω από 80 εκ. ευρωπαίους πολίτες με αναπηρία και τις οικογένειές τους στο διάλογό τους με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τους άλλους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Η ΕΣΑμεΑ είναι από τις ιδρυτικές οργανώσεις του Φόρουμ. Πρόεδρος του Φόρουμ είναι από το 1993 ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης.

Εκτός της συνεδρίασης του ΔΣ θα πραγματοποιηθούν και άλλες συνεδριάσεις των διαφόρων επιτροπών του Φόρουμ. Παράλληλα, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΕΣΑμεΑ και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Φόρουμ, ενώ το Σάββατο θα λάβει χώρα Ευρωπαϊκό Συνέδριο με τίτλο «Πραγμάτωση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία και Διαρθρωτικά Ταμεία 2014-2020». Ώρα έναρξης 9 το πρωί.


Μεταβιβάσιμα αρχεία:
Δ/Τ σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 98 KB)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.