Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Ο Μεϊμαράκης βράβευσε τα αριστούχα παιδιά των υπαλλήλων του Κοινοβουλίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνεχάρη τις οικογένειες των παιδιών.

Τη σημασία της αναγνώρισης της αριστείας, τους ήθους και της αξιοσύνης υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατά τη σημερινή τελετή βράβευσης των παιδιών των εργαζομένων της Βουλής που αρίστευσαν το προηγούμενο σχολικό έτος στο Γυμνάσιο και το Λύκειο, καθώς και όσων εισήχθησαν σε τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στην εκδήλωση, τη οποία διοργανώνει ο Σύλλογος των Υπαλλήλων της Βουλής, βραβεύθηκαν εφέτος για πρώτη φορά και τα παιδιά των εργαζομένων στο Κοινοβούλιο που κατέκτησαν μετάλλιο σε διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις καταλαμβάνοντας μία από τις τρεις πρώτες θέσεις.

Ο κ. Μεϊμαράκης συνεχάρη τους αριστεύσαντες και τις οικογένειές τους, καθώς και το Σύλλογο των Υπαλλήλων της Βουλής «που με τη βράβευση των ικανών και άξιων, αυτών που αφιερώνουν χρόνο και προσπάθεια στη μόρφωση, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, δίνει κίνητρο προόδου στα παιδιά και παράδειγμα προς μίμηση για όλους».

Στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από μαθητές, φοιτητές και γονείς Εντευκτήριο των Βουλευτών, παρευρέθησαν επίσης ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτριος Σιούφας, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Τέρενς Κουίκ, ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής κ. Αθανάσιος Παπαϊωάννου και το Δ.Σ. του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Βουλής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.