Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Βρήκαν τον σκύλο τους έπειτα από 10 χρόνια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δέκα ολόκληρα χρόνια μετά την εξαφάνισή του, o Chance, ένας 13χρονος σκύλος, επανασυνδέθηκε με τους ανθρώπους που τον μεγάλωσαν. Κι όλα αυτά, μια μέρα πριν θανατωθεί...

Ο Σάιον Κουμπς, από την Ουαλία, ήταν μόλις 11 ετών, όταν έχασε τον αγαπημένο του Chance, ένα ασπρόμαυρο μπουλ-τεριέ. Κίνησε γη και ουρανό για να τον βρει και γέμισε με αφίσες με τη φωτογραφία του την πόλη Barry, όπου ζει. Ο καιρός πέρασε, ο Chance δεν βρέθηκε και η οικογένεια αγόρασε δύο άλλα σκυλιά.

Δέκα χρόνια αργότερα, ένα τηλεφώνημα ξένισε τους Κουμπς. Ένας κτηνίατρος υποστήριζε ότι βρήκε το σκυλί της οικογένειας. «Δεν έχουμε χάσει κάποιο σκυλί. Και τα δύο είναι μπροστά μου αυτή τη στιγμή», είπε η Τζούλι Κουμπς, αλλά δευτερόλεπτα μετά, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, ακούγοντας ότι πρόκειται για ένα ασπρόμαυρο τεριέ.

«Πήγαμε στο ιατρείο και αναγνωρίσαμε τον Chance. Μόλις τον φωνάξαμε, σήκωσε αμέσως τα αυτιά του και έτρεξε προς το μέρος μας. Δεν είχε ξεχάσει το όνομά του, ενώ έδειχνε πολύ χαρούμενος που μας έβλεπε», δήλωσε σε τοπική εφημερίδα.

Η οικογένεια και ο σκύλος οφείλουν την επανασύνδεσή τους στον κτηνίατρο. Ο 13χρονος σήμερα Chance βρέθηκε στο κέντρο της πόλης σε κακή κατάσταση. Μεταφέρθηκε σε καταφύγιο ζώων και οι υπεύθυνοι πήραν την απόφαση να τον θανατώσουν, λόγω και του προχωρημένου της ηλικίας του. Μια ημέρα πριν την ευθανασία, ο κτηνίατρος σκέφτηκε να ερευνήσει αν ο Chance είχε τσιπάκι. Κι όλα πήραν τον δρόμο τους...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.