Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Άντρας ικανοποίησε τις ορέξεις του σε σουπερμάρκετ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αυνανίστηκε στο διάδρομο με τα… κρεατικά.

Απαγόρευση εισόδου για 18 μήνες σε όλα τα σουπερμάρκετ της Μεγάλης Βρετανίας, εκτός κι αν συνοδεύεται από κάποιον άλλο ενήλικα, επιβλήθηκε σε έναν 49χρονο άντρα, ο οποίος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω από τις κάμερες ενός καταστήματος να… αυνανίζεται στο διάδρομο με τα κρεατικά!

Ο Eugenio Freitas ικανοποίησε τον… εαυτό του για τουλάχιστον 10 λεπτά, όπως κατέγραψαν οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος υποκαταστήματος πολύ γνωστής αλυσίδας σουπερμάρκετ της Αγγλίας.

Ο πατέρας τεσσάρων παιδιών από το Staffordshire, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Independent, είχε «κάθε πρόθεση να πάει για ψώνια - όπως δήλωσε στο δικαστήριο- όμως κατακλύστηκε από μια… ακαταμάχητη σεξουαλική επιθυμία»!

Οι πελάτες του καταστήματος που τον αντίκρισαν να αυνανίζεται δίπλα στα ψυγεία με τα κρέατα, ειδοποίησαν τους υπεύθυνους του καταστήματος, οι οποίοι με τη σειρά τους φώναξαν την αστυνομία.

Μία υπάλληλος κατέθεσε ότι τον είχε δει να συμπεριφέρεται περίεργα, όμως παρά τα παράπονα των πελατών, αρχικά είχε πιστέψει ότι απλά «έφτιαχνε το παντελόνι του».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.