Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013

Αλυσοδένουν 17χρονο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι κάτοικοι της Οβρυάς στην Πάτρα έχουν μείνει έκπληκτοι καθώς όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν, ένα δεκαεπτάχρονο αγόρι το οποίο αντιμετωπίζει νοητικά και ψυχικά προβλήματα αλυσοδένεται από τους δικούς του ανθρώπους.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, ο 17χρονος υποβάλλεται καθημερινά στο μαρτύριο του δεσίματος με αλυσίδες, λίγη ώρα αφότου οι δικοί του τον παραλάβουν από το ειδικό κέντρο στο οποίο πηγαίνει από το πρωί έως τις πρώτες απογευματινές ώρες.

Το επιχείρημα των οικείων του, στις παρατηρήσεις των γειτόνων για την απάνθρωπη συμπεριφορά απέναντι στο παιδί, είναι πως όταν το πιάνουν κρίσεις μπορεί να γίνει επικίνδυνο.

Η λογική αυτή ωστόσο κάθε άλλο παρά αποδεκτή γίνεται, καθώς αν ίσχυε κάτι τέτοιο, δεν θα ήταν δυνατό να οδηγείται καθημερινά σε ειδικό σχολείο, στο οποίο μάλιστα παραμένει για ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες για όσα διαδραματίζονται στο σπίτι του 17χρονου έχουν ήδη ενημερωθεί αρμόδιοι παράγοντες ενώ από κατοίκους της περιοχής εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρξει και έγγραφη καταγγελία.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.