Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

"Δεν ήθελα να ζω με χάπια"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Δεν ήθελα να ζω με χάπια» εξομολογείται συγκλονίζοντας τους θαυμαστές της η Κιμ Μπάσιντζερ.

Μία από τις γυναίκες-φαντασίωση της showbiz μίλησε στο περιοδικό People, λίγες μέρες μετά τα 60ά της γενέθλια και δεν έκρυψε τίποτα. Μίλησε για την περίοδο που κατέφευγε καθημερινά σε φάρμακα, προκειμένου να διαχειρίζεται τις κρίσεις άγχους της, σχολιάζοντας ότι ο κόσμος της showbiz έχει απρόσμενα σκαμπανεβάσματα.

«Τη μία μέρα βρίσκεσαι στην κορυφή του κόσμου και την άλλη μέρα είσαι στον πάτο του βαρελιού και σε πατάνε σαν σταφύλι. Εγώ υπήρξα και στα δύο άκρα
δηλώνει χαρακτηριστικά, τονίζοντας ωστόσο ότι αυτή η περίοδος ανήκει πια στο παρελθόν.

«Πλέον ξυπνάω το πρωί και χαίρομαι τη ζωή», λέει η γοητευτική σταρ, αποκαλύπτοντας ότι κάποια στιγμή αποφάσισε να αντιμετωπίσει όλα όσα την φόβιζαν προκειμένου να ξεπεράσει τις ανασφάλειές της και να βρει την ισορροπία της.



«Νιώθω τόσο ευλογημένη επειδή έχω τόσο μεγάλη διάρκεια στον χώρο. Μπορεί να μην είμαι το πρώτο όνομα στο κόκκινο χαλί, αλλά μου αρέσει η δουλειά», λέει η ηθοποιός, η οποία μόνο την τελευταία χρονιά γύρισε απανωτά τρεις ταινίες.

Η Κιμ Μπάσιντζερ αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει από το σπίτι την μοναχοκόρη της, Αϊρλαντ, η οποία μετακόμισε σε δικό της διαμέρισμα. Η Κιμ όχι μόνο δεν λύγισε από τη συγκίνηση, αλλά βοήθησε την κόρη της στα διαδικαστικά, δηλώνοντας ότι θα βρει τον δρόμο της χωρίς προβλήματα.

«Η Αϊρλαντ μεγάλωσε κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας όμως προσπάθησα να της παρέχω σταθερότητα και έναν ήσυχο κόσμο», σχολιάζει η 60χρονη ηθοποιός, η οποία δεν διστάζει να μιλήσει και για την απόφαση της κόρης της να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

«Νομίζω ότι θέλησε να σταθεί στα πόδια της και να δει τι μπορεί να πετύχει. Μέχρι στιγμής τα πάει εξαιρετικά», καταλήγει η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.