Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Interpol: Εκτός λίστας η Μαρία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κανένα από τα παιδιά στην παγκόσμια λίστα της Interpol που αναζητούνται δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με το κορίτσι. Αυτό απάντησαν οι κεντρικές υπηρεσίες της διεθνούς αστυνομίας στην ΕΛ.ΑΣ.



Σύμφωνα με πληροφορίες, το έγγραφο της Interpol στηρίχθηκε στη σύγκριση του DNA της μικρής με τη σχετική λίστα με γενετικό υλικό για περίπου 610 αγνοούμενα πρόσωπα παγκοσμίως (μεταξύ των οποίων 61 παιδιά σε ηλικία που «δένει» με το κοριτσάκι) που έχει στη διάθεσή της η Διεθνής Αστυνομία.

Στη σχετική καταγραφή της Interpol δεν προσδιορίζεται εθνικότητα ή όνομα για τη μικρή, ένδειξη της ασάφειας που υπάρχει ακόμη στις διωκτικές αρχές για την προέλευση της μικρής.

Στο μεταξύ, χθες έγινε γνωστό από τον πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» ότι το κοριτσάκι είναι 5 ή 6 ετών. Αυτό το συμπέρασμα βγήκε από την οδοντιατρική εξέταση που της έγινε. «Η μικρή βρίσκεται στο νοσοκομείο, κάνει τις ιατρικές εξετάσεις της έπειτα από εισαγγελική εντολή και είναι πολύ καλά στην υγεία της» δηλώνουν οι αρμόδιοι, τονίζοντας πως σύντομα θα βρίσκεται σε κάποιο από τα σπίτια της οργάνωσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.