Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Ηλεία: Αποζημιώσεις πληγέντων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η αποκατάσταση των πληγέντων επιχειρήσεων από τις πλημμύρες της 4ης και 5ης Φεβρουαρίου 2012 φαίνεται ότι παίρνει το δρόμο της, έπειτα από την υπογραφή της σχετικής απόφασης από τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

Πρόκειται για απόφαση που αφορά περισσότερες από 75 μικρομεσαίες επιχειρήσεις του νομού Ηλείας.

Η διαδικασία αποζημίωσης των πληγέντων επιχειρηματιών υπογράφεται από τον υπουργό Οικονομικών, κ. Στουρνάρα, για δεύτερη φορά, καθώς η συγκέντρωση υπογραφών των συναρμόδιων υπουργών «εκτροχιάστηκε» με την αποχώρηση του κόμματος της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να μην καταστεί δυνατή η έκδοση του Φ.Ε.Κ.

Επιπλέον, το υπουργείο Ανάπτυξης «έσπασε» στα δύο και η διαδικασία χρειάστηκε, σύμφωνα με τα όσα ορίζει η νομοθεσία, να επαναληφθεί, αφού η σύνθεση της κυβέρνησης άλλαξε.

Εκτός από τον υπουργό Οικονομικών, την απόφαση θα υπογράψουν, τις επόμενες ημέρες, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρας, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχ. Χρυσοχοΐδης και ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Αθανάσιος Σκορδάς.

Ωστόσο, η υπογραφή του υπουργού Οικονομικών φαίνεται ότι αρκεί, για να ανοίξει η διαδικασία να αποζημιωθούν οι επιχειρηματίες που έχουν υποστεί σημαντικές οικονομικές απώλειες από τη θεομηνία του 2012.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.