Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Το νηπιαγωγείο καταλήγει σε… νεκροταφείο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Χωρίς περίφραξη βρίσκεται το Νηπιαγωγείο του Πύργου στα Τρίκαλα παρά το διαχρονικό αίτημα των γονέων των μαθητών. Ο χώρος του Νηπιαγωγείου, είναι ενοποιημένος με τον αύλειο χώρο της Εκκλησίας αλλά και με το… νεκροταφείο του Πύργου.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr οι μικροί μαθητές στα διαλείμματα ουκ ολίγες φορές βρίσκονται στα… μνήματα, ενώ εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη περίφραξης της αυλής του σχολείου, ξεφεύγουν μακριά από τον σχολικό χώρο και η κατάσταση γίνεται επικίνδυνη καθώς βρίσκουν πόρτες ανοιχτές.

«Δεν υπάρχει κανένα μέτρο ασφαλείας για τα παιδιά και επίσης όποιος εξωσχολικός θέλει μπορεί να βρεθεί δίπλα στα παιδιά από πολλές αφύλακτες πλευρές. Ζητάμε χρόνια τώρα μια στοιχειώδη περίφραξη, αναγκαστήκαμε να πάρουμε προσφορές από κατασκευαστές, αλλά δεν προχώρησε η Δημοτική Αρχή παρούσα και παρελθούσα στην περίφραξη του χώρου», διαμαρτύρονται οι γονείς των μαθητών.

«Την άλλη εβδομάδα το πρόβλημα θα επιλυθεί με κατασκευή περίφραξης», δηλώνει κατηγορηματικά στο trikalanews.gr η Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Τρικκαίων Βάσω Κάκλα.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.