Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

«Επ' αόριστον κλείσιμο του ΧΥΤΑ»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πρόταση για επ' αόριστον κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής κάνει ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, εάν δεν ληφθούν μέτρα από την Ελληνική Αστυνομία. Σε ανακοίνωσή του καταλογίζει σε συγκεκριμένα άτομα, που δεν κατονομάζει πρόθεση «να μετατρέψουν το λεκανοπέδιο της Αττικής σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο».

Υποστηρίζει ότι «κάποιοι που έχω κατονομάσει στο πρόσφατο παρελθόν αλλά και παλαιότερα, έχουν αποφασίσει να κλείσουν τον ΧΥΤΑ Φυλής. Χρησιμοποιώντας σαν εκτελεστικό όργανο των σχεδίων τους περιθωριακές ομάδες αθιγγάνων και λαθρομεταναστών εντείνουν τις προσπάθειές τους να ποινικοποιήσουν τη διαχείριση στον ΧΥΤΑ Φυλής με μια ακόμη ανθρωποθυσία».

Ο κ. Σγουρός εγκαλεί την Ελληνική Αστυνομία, διότι «δεν μπόρεσε να αναχαιτίσει ούτε ένα μηχανοκίνητο των περιθωριακών ομάδων» και διερωτάται «ποιος ειδοποίησε σήμερα τους αθίγγανους και τους λαθρομετανάστες, που εισήλθαν στον ΧΥΤΑ, ταυτόχρονα με τα αυτοκίνητα που μετέφεραν περιεχόμενο για καταστροφή;»

Όπως σημειώνει, θα συγκαλέσει έκτακτη Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ και θα προτείνει επ' αόριστον κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής, εάν δεν ληφθούν μέτρα από την ΕΛ.ΑΣ.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.