Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Μετάλλια και διακρίσεις για το Λ.Σ.

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 πραγματοποιήθηκαν στο κωπηλατικό κέντρο Σχοινιά οι Αγώνες Πρωταθλήματος Κωπηλασίας Ειδικών Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας 2013. Η ομάδα του Λιμενικού Σώματος πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση καταλαμβάνοντας την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στις γυναίκες και την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στους άνδρες.



Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν με την ομάδα του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών.

Αναλυτικότερα η κατάταξη των αθλητών του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. στους Αγώνες Πρωταθλήματος Κωπηλασίας Ειδικών Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας 2013 έχει ως ακολούθως:

1. ΑΝΔΡΕΣ

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Πολύμερος Βασίλειος, κελευστής Λ.Σ. Βασιλειάδης Γρηγόριος, Λ/Φ Πάνου Ιωάννης και Λ/Φ Μπαντώλας Νικόλαος, καταλαμβάνοντας την 1η θέση στο τετραπλό σκιφ των 1000 μέτρων ανδρών.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο κελευστής Λ.Σ. Βασιλειάδης Γρηγόριος, καταλαμβάνοντας την 1η θέση στο σκίφ ελαφρών βαρών των 1000 μέτρων ανδρών.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι σημαιοφόρος Λ.Σ Βαρελόπουλος Ευάγγελος, κελευστής Λ.Σ. Βασιλειάδης Γρηγόριος , καταλαμβάνοντας την 3η θέση στο διπλό σκιφ των 1000 μέτρων ανδρών.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Λ/Φ Πάνου Ιωάννης, Λ/Φ Μπαντώλας Νικόλαος καταλαμβάνοντας την 3η θέση στο διπλό σκιφ των 500 μέτρων ανδρών.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Λ/Φ Πάνου Ιωάννης, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στο σκιφ των 500 μέτρων ανδρών.

2. ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η υποπλοίαρχος Λ.Σ. Κοκκίνου Ευαγγελία καταλαμβάνοντας την 1η στο σκιφ των 1000 μέτρων γυναικών.

Αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η υποπλοίαρχος Λ.Σ Μπισκιτζή Χρυσή, καταλαμβάνοντας την 2η θέση στο σκιφ των 1000 μέτρων γυναικών.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η κελευστής Λ.Σ. Μωραΐτου Αγγελική, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στο σκιφ των 1000 μέτρων γυναικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.