Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Φθηνά βιβλία στο 2ο Παζάρι Βιβλίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από 25 Οκτωβρίου μέχρι 13 Νοεμβρίου.

Φθηνά βιβλία, σε τιμές κατά 70% χαμηλότερες των ονομαστικών τους τιμών, «υπόσχεται» ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας για το χρονικό διάστημα από τις 25 Οκτωβρίου μέχρι τις 13 Νοεμβρίου. Τότε θα πραγματοποιηθεί το 2ο Παζάρι Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη στο χώρο μπροστά από την κεντρική πύλη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, απέναντι από την ΧΑΝΘ. Στο συγκεκριμένο χώρο θα τοποθετηθούν τέντες που θα καλύπτουν μια έκταση χιλίων τετραγωνικών μέτρων, όπου θα φιλοξενηθούν 10.000 τίτλοι βιβλίων (500.000 τόμοι) από 150 εκδότες.

«Το σύνθημά μας είναι “φθηνά βιβλία για όλους”. Μετά την περσινή πρώτη και ιδιαίτερα επιτυχή διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφουμε φέτος καθώς πιστεύουμε ότι σε περίοδο κρίσης το βιβλίο μπορεί να ανθήσει» ανέφερε ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Μπάμπης Μπαρμπουνάκης και σημείωσε ότι «οι παλαιότεροι εκδότες της Θεσσαλονίκης θυμούνται πως η περίοδος της κατοχής ήταν η καλύτερη περίοδος του βιβλίου, καθώς ο κόσμος έβρισκε διέξοδο στην ανάγνωση».

Σύμφωνα, μάλιστα, με στοιχεία του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδα, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι στο περσινό παζάρι το 85 με 90% των επισκεπτών ήταν νέοι άνθρωποι.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.