Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Γιάννης Πλούταρχος: Στα εγκαίνια οικήματος για παιδιά με ειδικές ανάγκες στην Αυστραλία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Γιάννης Πλούταρχος θα κάνει το πολύωρο ταξίδι προς την Αυστραλία όχι για να πραγματοποιήσει κάποια συναυλία, αλλά για να δώσει το παρόν στα εγκαίνια μίας πρωτοβουλίας της οποίας είχε αναλάβει τα ηνία.




Πηγαίνοντας πίσω στο χρόνο, ο δημοφιλής καλλιτέχνης το 2009 κατά τη διεξαγωγή περιοδείας στην μακρινή ήπειρο, βοήθησε το ελληνικό ίδρυμα «Αγάπη» να αγοράσει ένα οίκημα στο οποίο θα μπορέσει να προσφέρει τη βοήθειά του στα παιδιά με ειδικές ανάγκες της ομογένειας με τον καλύτερο τρόπο. Το κτήριο μάλιστα πήρε την ονομασία των γονέων του τραγουδιστή.

Στην επόμενη επίσκεψη του Γιάννη Πλούταρχου στην Ωκεανία πριν ένα χρόνο, το φθινόπωρο του 2012, διέθεσε μεγάλο μέρος των εσόδων από τη συναυλία που διεξήχθη στη Μελβούρνη στο ίδιο φιλανθρωπικό ίδρυμα για την ανέγερση εγκαταστάσεων που θα φιλοξενεί και στεγάζει ΑΜΕΑ.

Όπως μας πληροφορεί η επίσημη ιστοσελίδα του, www.yannis-ploutarchos.gr, οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί και το «καλύτερο παιδί» μεταβαίνει ξανά μέχρι την Αυστραλία, τηρώντας την υπόσχεσή του, ώστε να παραστεί αυτή τη φορά στα εγκαίνια του χώρου που θα προσφέρει «Αγάπη» στα παιδιά που έχουν άμεση ανάγκη τη βοήθεία του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.