Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

«Αντώνης Πεπανός»: Ένα μεγάλο αθλητικό συγκρότημα με 800 χρήστες!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε πλήρη ακμή και λειτουργία βρίσκεται το «Αντώνης Πεπανός», το μεγαλύτερο (και ως προς την προσέλευση αθλουμένων) συγκρότημα στην Πάτρα, αλλά και γενικά σε όλη την Ελλάδα, με εξαίρεση 2-3 συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις Αθηνών και Θεσσαλονίκης!


Δεν είναι υπερβολή αυτό, συζητάμε πως σήμερα και γενικά από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, προ μηνός 800 συμπολίτες έχουν προμηθευτεί την ειδική κάρτα για να μπαίνουν στο κολυμβητήριο. Είναι αθλητές πόλο, κολύμβησης, συγχρονισμένης του ΝΟΠ, της ΝΕΠ, του Νηρέα και του ΟΠΑΘΑ, αθλητές άλλων συλλόγων που σπουδάζουν στην Πάτρα, ΑΜΕΑ, ενδιαφερόμενοι να εισαχθούν Στρατιωτικές Σχολές και Πανεπιστήμια και φυσικά απλοί πολίτες των Πατρών που αρέσκονται να γυμνάζονται κολυμπώντας μέσα από ειδικά προγράμματα.


Είναι παρήγορο το ότι το «Πεπανός» λειτουργεί με υποδειγματικό τρόπο και παρέχει στους κάνοντας χρήση των εγκαταστάσεων υψηλού επιπέδου παροχές και σε κάθε περίπτωση αντίστοιχες των 10 ευρώ που στοιχίζει η μηνιαία κάρτα ελεύθερης εισόδου. Είναι κάτι που αντανακλά στις προσπάθειες του Παναγιώτη Κογκόλη και των συνεργατών του στη διοίκηση, και που αναγνωρίζεται από τα σωματεία.


Τα οποία ασφαλώς έχουν να πουν και το παράπονό τους. Τα 10 ευρώ που πληρώνουν οι αθλητές αφαιρέθηκαν από την μηνιαία συνδρομή. Δηλαδή εκεί που πέρυσι κάποιος έδινε 40 ευρώ στο σωματείο, φέτος δίνει 30 ευρώ στο σωματείο και 10 στο ΠΕΑΚ. Ο αθλητής δίνει το ίδιο ποσό, όμως τα σωματεία έχασαν τουλάχιστον το 25% των εσόδων. Ή για να ακριβολογούμε κάτι λιγότερο  Και τούτο γιατί πέρυσι έδιναν περίπου από 1.000 ευρώ το μήνα στο ΠΕΑΚ. Το οποίο από 25.000 - 30.000 ευρώ έσοδα πέρυσι, φέτος θα έχει τα υπερδιπλάσια. Πάντως ακόμα και τα σωματεία το λένε δημόσια «Χαλάλι η αφαίμαξη αρκεί όμως το ΠΕΑΚ να λειτουργεί κανονικά, να μην κλείσει το χειμώνα και να έχει ζεστό νερό μονίμως».

Το ζεστό νερό είναι και ένα σημείο τριβής. Ήδη αργά το απόγευμα παρατηρείται έλλειψη ζεστού νερού στα αποδυτήρια. «Χρειάζεται σύνεση και ορθή χρήση του», έλεγε εκ μέρους της διοίκησης ο Νίκος Βασιλείου. «Κάθε πρωί ζεσταίνουμε το νερό σε δύο μπόιλερ χωρητικότητας 2.000 λίτρων νερού το καθένα. Από το μεσημέρι που κυρίως ξεκινά η χρήση από τους αθλητές, μέχρι τις 6-7 το απόγευμα έχει τελειώσει. Θεωρώ πως γίνεται σπατάλη. Δεν μπορεί μέσα σε πέντε ώρες να καταναλώνονται στις ντουζιέρες τέσσερις τόνοι νερού!» ήταν η έκπληξή του.



Πηγή: http://www.pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.