Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Τα συγχαρητήρια της ομοσπονδίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συγχαρητήρια στους αθλητές με αναπηρία για τη δυναμική συμμετοχή τους στους 26ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου έστειλε μέσο ανακοίνωσής της η περιφερειακή ομοσπονδία ατόμων με αναπηρία Βορείου Αιγαίου. Τι αναφέρει:

«Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Βορείου Αιγαίου συγχαίρει τους αθλητές με αναπηρία, που έλαβαν μέρος στους Αιγαιοπελαγίτικους αθλητικούς αγώνες, στίβου, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στη Χίο στις 5 και 6 Οκτωβρίου.

Η παρουσία και οι επιδόσεις των αθλητών με αναπηρία επιβεβαίωσαν για άλλη μία φορά τη δύναμη της θέλησης και της επιμονής, που στοχεύουν στην κατάκτηση του βάθρου, που δεν περιορίζεται στον αθλητικό μόνο τομέα, αλλά προχωρά ακόμα παραπέρα και στοχεύει στην κατάκτηση του βάθρου της ζωής, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της ισότιμης συμμετοχής.

Συγχαίρει ακόμα τους προπονητές και τους συνοδούς των αθλητών, οι οποίοι συμπαραστέκονται και ενθαρρύνουν τα παιδιά στην προσπάθειά τους, προσφέροντας αγάπη και φροντίδα, αναγκαία εφόδια για την επιτυχία τους.

Υπενθυμίζουμε στους διοργανωτές Δημάρχους ότι πρέπει να καταστήσουν τα στάδια προσβάσιμα στα ʼτομα με Αναπηρία, προκειμένου και οι αθλητές, αλλά και οι θεατές να μπορούν απρόσκοπτα να παραβρίσκονται και να συμμετέχουν ισότιμα στις όποιες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σ’ αυτά.

Τέλος ευχαριστούμε την Οργανωτική Επιτροπή του Δήμου Χίου για την ανταπόκρισή της στο αίτημά μας για διάθεση πούλμαν, προκειμένου να περιηγηθούν οι φιλοξενούμενοί μας στα Μαστιχοχώρια.

Ευχόμαστε σε όλους καλή συνέχεια και η επόμενη συνάντηση για τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες, που θα γίνει σε ένα χρόνο στην Κω, να μας βρει όλους εκεί!!!
ΤΟ Δ.Σ.
ΤΗΣ Π.Ο.Α.μεΑ.Β.Α.»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.