Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Οι δημότες Δίου-Ολύμπου θα μετρούν μόνοι τους την κατανάλωση νερού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι δήμος προσπαθεί να τους δελεάσει με έκπτωση.

Τη βοήθεια των δημοτών για τη συλλογή και καταχώρηση των στοιχείων από τα υδρόμετρα που έχουν στα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους ζητά ο δήμος Δίου - Ολύμπου, λόγω έλλειψης προσωπικού.

Πρόκειται για μια πιλοτική πρωτοβουλία του δήμου Δίου - Ολύμπου, μέσω της οποίας ζητείται η συνεισφορά των δημοτών στη συλλογή στοιχείων από τα υδρόμετρά τους και στη συνέχεια η καταγραφή σε ειδική φόρμα που έχει αναρτήσει ο Δήμος στην ιστοσελίδα του.

«Η έλλειψη προσωπικού μας ανάγκασε να αξιοποιήσουμε περαιτέρω την τεχνολογία και να συνεργαστούμε με τους δημότες μας. Ζητάμε να συλλέξουν φέτος οι ίδιοι τα στοιχεία από τα υδρόμετρα τους και να τα καταγράψουν σε μια ειδική φόρμα που έχουμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα μας στο διαδίκτυο» δήλωσε ο ο αντιδήμαρχος Δίου - Ολύμπου Γιώργος Φαρμάκης.

Σε μια προσπάθεια να «δελεάσουν» τους πολίτες, η διοίκηση του δήμου σκέφτεται να δώσει μια μικρή έκπτωση σε όσους υποβάλουν ηλεκτρονικά τα στοιχεία, ένα θέμα που ωστόσο θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο καθώς υπάρχει μια μερίδα πολιτών, όπως οι ηλικιωμένοι, που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Συνεργεία του δήμου θα κάνουν δειγματοληπτικούς ελέγχους των στοιχείων που οι δημότες θα έχουν ήδη καταχωρήσει στην ιστοσελίδα, ώστε να διαπιστωθεί εάν έχει γίνει ορθή καταγραφή των στοιχείων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.