Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Την έκλεισαν σε κουτί και τη βίαζαν για δύο χρόνια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοκαριστική υπόθεση με μία έφηβη στο Λος Άντζελες.

Για περισσότερα από δύο χρόνια έζησε τον εφιάλτη μία έφηβη στα χέρια του 30χρονου Ryan Balletto και του 24χρονου Patrick Pearmain στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που τους βαρύνει κρατούσαν φυλακισμένο το κορίτσι σε ένα μεταλλικό κουτί σε μια χασισοφυτεία στην περιοχή Lake County. Μάλιστα φαίνεται πως τη βίαζαν κατ' επανάληψη, ενώ την υποχρέωναν να μεταφέρει ναρκωτικά.

Η έφηβη βρέθηκε σε μια επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών και χωρίς να υπάρχουν υποψίες για το τι θα βρουν οι αστυνομικοί.

Στις 29 Απριλίου, οι αστυνομικοί επισκέφτηκαν ένα κτήμα που ανήκει στο Balletto για καταγγελίες που είχαν να κάνουν με την καλλιέργεια χασίς. Την επόμενη μέρα όμως το κορίτσι τηλεφώνησε στο γραφείο του σερίφη κι έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το νήμα.
Την έκλεισαν σε κουτί και τη βίαζαν για δύο χρόνια

Η κοπέλα δήλωσε αρχικά πως είχε σεξουαλικές επαφές με τους δυο άνδρες συναινετικά. Όμως η αστυνομία βρήκε ένα μεταλλικό κουτί, βαμμένο με σπρέυ που έφερε τα αρχικά του ονόματος του κοριτσιού. Το κουτί είχε τρύπες και στο εσωτερικό του μια ζωγραφιά από ένα ανθρώπινο κρανίο και ένα κρανίο ζώου. Ήταν έτσι τοποθετημένο και είχε τρύπες ώστε το νερό να περνά μέσα και το κορίτσι να μπορεί να πίνει, αλλά και να πλένονται τυχόν ακαθαρσίες που είχε μέσα. Όπως διαπιστώθηκε μετά από έρευνες, οι φερόμενοι ως απαγωγείς την κρατούσαν αρκετές μέρες εκεί κλεισμένη. Μάλιστα στο κουτί το κορίτσι είχε γράψει ένα ποίημα που περιέγραφε τη ζωή της εκεί μέσα.

Στο κτήμα οι αστυνομικοί βρήκαν 1.200 δενδρύλλια μαριχουάνας, 17 όπλα και 4.000 δολάρια σε μετρητά, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται καθώς υπάρχουν υποψίες ότι η έφηβη ίσως δεν ήταν το μόνο τους θύμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.