Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

«Δεν ξέρουν από ποιον θα τους έρθει!»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αισιόδοξος ο Αλέξανδρος Γούνας.

Αρκετές είναι οι ελπίδες πρόκρισης της Εθνικής ομάδας πόλο στην 4άδα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου που διεξάγεται στην Βαρκελώνη , όπως δήλωσε ο Αλέξανδρος Γούνας.

Ο MVP του ματς κόντρα στην Νότια Αφρική μίλησε στο apollowaterpolo.gr και εξήγησε ποιο είναι το όπλο της Εθνικής, που της δίνει μεγάλες πιθανότητες για διακρίσεις.

Αναλυτικά:

- Συγχαρητήρια για την πρόκριση στην οκτάδα...
«Να είστε καλά, ευχαριστούμε πολύ. Οι νίκες μας στον όμιλο, επί ισχυρών αντιπάλων, μας έφεραν ένα πιο εύκολο χιαστί στη φάση των «16». Αυτό ήταν καλό, πήραμε αυτό που θέλαμε, την πρόκριση στην οκτάδα και πλέον θα ανασυνταχθούμε για το δύσκολο αγώνα με την Ουγγαρία».

- Ποιες είναι οι πιθανότητες για πρόκριση στην τετράδα;
«Φέτος παίξαμε δύο φορές μαζί τους, τη μία στο «Σαμαρτζίδης Καπ» στη Λαμία και την άλλη στο Vodafone Cup στη Βουδαπέστη και τους κερδίσαμε και τις δύο. Καιρός είναι να τριτώσει το καλό... Θα το προσπαθήσουμε με όσες δυνάμεις έχουμε».

- Ποιο είναι το ατού σας σε αυτό το Παγκόσμιο που σας ανέβασε επίπεδο κι έφερε σπουδαίες νίκες;
«Είμαστε όλοι μια γροθιά και δουλεύουμε ομαδικά. Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις μια τέτοια ομάδα, που δεν ξέρεις από ποιον θα σου... έρθει».  


«Δεν ξέρουν από ποιον θα τους έρθει!»

- Σήμερα (28/7) δεν πήγαν επιθετικά κάποιοι παίκτες και πήρατε τη σκυτάλη στο σκοράρισμα εσύ κι ο Βλαχόπουλος...
«Αυτό σας εξηγώ. Ο, τι είμαστε ομάδα με όλα τα γράμματα της λέξης κεφαλαία. Για παράδειγμα το Μαυροβούνιο, παρά το γεγονός ότι έχει σπουδαίους παίκτες στο ρόστερ του, αν δεν τραβήξουν δύο – τρεις δεν μπορεί να πετύχει το στόχο του σε έναν αγώνα. Εμείς δεν είμαστε έτσι και γι΄ αυτό ελπίζουμε στο καλύτερο δυνατό».

- Καλή επιτυχία και μετάλλιο. Μια ευχή που τη μεταφέραμε και στην Φιλιώ Μανωλιουδάκη...
«Καταρχάς μόνο μπράβο αξίζουν στα κορίτσια που πέτυχαν μια σπουδαία πρόκριση επί της Ιταλίας. Μακάρι κι οι δύο ομάδες να φθάσουν πολύ ψηλά».


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.