Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ανορεξική και νοσηρά παχύσαρκος βρήκαν το άλλο τους μισό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τους έφεραν κοντά τα διατροφικά προβλήματα.

Λένε ότι τα ετερώνυμα έλκονται και η ιστορία αγάπης της Lizzie και του Chris από τη Βιρτζίνια είναι η ζωντανή απόδειξη της θεωρίας.

Η 24χρονη Lizzie Elsburg έπασχε από ανορεξία και βουλιμία και εισήχθη σε κλινική για άτομα με διατροφικές διαταραχές, προκειμένου να λάβει τη βοήθεια ειδικών και να ξεπεράσει το πρόβλημά της. Τότε ζύγιζε κάτι παραπάνω από 38 κιλά!

Ο 28χρονος Chris Glasgow, από την άλλη, έπασχε από νοσηρή παχυσαρκία και ζύγιζε 222!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από περίπου ένα χρόνο, τον Αύγουστο του 2012, όταν ξεκίνησαν να παρακολουθούν συμβουλευτικές συνεδρίες για τα διατροφικά τους προβλήματα. Η σχέση τους ξεκίνησε φέτος τον Ιανουάριο και αρραβωνιάστηκαν ένα μήνα μετά.



Η Lizzie πλέον έχει επανέλθει σε φυσιολογικά κιλά για την ηλικία και το βάρος της, ζυγίζοντας 57 κιλά. «Στην αρχή τον φοβόμουν λίγο. Δε μπορούσα να καταλάβω πώς κάποιος έκανε τόσο κακό στον εαυτό του, φτάνοντας σε αυτά τα κιλά. Μετά όμως γνωριστήκαμε καλύτερα και μπόρεσα να τον “δω” πίσω από κιλά του. Άλλωστε είχα κι εγώ θέματα με το βάρος μου.



Ενώ η Lizzie έπρεπε να γεμίζει το πιάτο της με τρόφιμα, ο Chris έπρεπε να περιοριστεί σε σαλάτες, μούσλι και ένα πολύ μικρό γεύμα για να μπορέσει να χάσει κιλά.



«Στην αρχή ήταν περίεργο. Νιώθαμε ότι έπρεπε να αλλάξουμε πιάτα. Αλλά ήμασταν και οι δύο αποφασισμένοι να νικήσουμε τις διατροφικές μας διαταραχές. Αυτό μας έδεσε» πρόσθεσε η Lizzie.



Το νεαρό ζευγάρι συνεχίζει τις συμβουλευτικές θεραπείες προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα συναισθηματικά τους ζητήματα, όμως κοιτούν πλέον το μέλλον μπροστά τους με μεγαλύτερη αισιοδοξία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.