Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Επιχειρηματίας ετών 15!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια 15χρονη από το Houston έχει βάλει τα γυαλιά στους πιο έμπειρους επιχειρηματίες που πασχίζουν χρόνια και δεν τα καταφέρνουν με τιποτα.

Κάθε μαγαζί που έχει πλησιάσει η Madison Robinson έχει ξετρελαθεί με τη σειρά της απο παιδικές σαγιονάρες θαλάσσης που έχει σχεδιάσει η ίδια και έχουν ήδη χαλάσει κόσμο. Το όνομα της εταιρίας της «Fish Flops for Kids».

Η ιδέα ήρθε στην μικρή Madison, όταν ήταν μόλις 8 ετών. Τότε ο πατέρας της Νταν την βοήθησε να φτιάξει τα σχέδια και να τα μετατρέψει σε προιόν.

Με την χρηματοδότηση συγγενών και φίλων, οι σαγιονάρες της Madison είναι πλεον σε 60 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και πωλούνται για περίπου 20 δολάρια το ζευγάρι.

Πρόσφατα μάλιστα η μικρή μετέφερε τις business της και στο διαδίκτυο, στο FlipFlopShops.com και το διάσημο κατάστημα Macy’s στην Νεα Υόρκη της ζήτησε να συνεργαστούν.

Κι επειδη οι αριθμοί λένε περισσότερα: η Madison πούλησε πάνω απο 60,000 ζευγάρια μόνο το 2012, κάνοντας τζίρο 1.2 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο πατέρας της λεει πως αυτά τα λεφτά θα βοηθήσουν την 15χρονη κόρη του να πάει σε ενα καλο Κολεγιο και να έχει μια καλή ζωή.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.