Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Ελληνικά νοικοκυριά... από την Βουλγαρία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νταλίκες με φορτωμένα νοικοκυριά ακόμη και ολόκληρα προκατασκευασμένα σπίτια περνούν καθημερινά το μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα με προορισμό την Ελλάδα, καθώς όλο και περισσότεροι Έλληνες, κυρίως από τη Β. Ελλάδα, φαίνεται να προτιμούν για οικονομικούς λόγους την αγορά της Βουλγαρίας, για να ανακαινίσουν τα σπίτια τους ή για να στήσουν τα εξοχικά τους.

Προκατασκευασμένα σπίτια, κουφώματα, είδη υγιεινής, έπιπλα σπιτιού, έπιπλα κουζίνας, υδραυλικά και κάθε λογής αντικείμενα οικιακού εξοπλισμού από τη Βουλγαρία είναι σε πρώτο πλάνο της προτίμησης των Ελλήνων καταναλωτών, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τα είδη πρώτης ανάγκης.

Οι χαμηλές τιμές πώλησης με διαφορά ακόμη και 50% κάτω σε σύγκριση με την Ελλάδα, που παρά την οικονομική κρίση οι τιμές παραμένουν σταθερές, ελκύουν τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Το γειτονικό Πετρίτσι της Βουλγαρίας, σε απόσταση μόνο 15 χιλιομέτρων από τον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα, έχει πλέον την τιμητική του με τα πολυκαταστήματα να... θησαυρίζουν καθημερινώς και το εργοστάσιο παραγωγής επίπλων που εδρεύει στη συγκεκριμένη πόλη να κάνει “χρυσές δουλειές”.

Την ίδια ώρα δεν είναι μόνο οι απλοί καταναλωτές που μεταβαίνουν στη Βουλγαρία, αλλά και επαγγελματίες κάθε δραστηριότητας, μαραγκοί, υδραυλικοί, και τεχνικοί άλλων ειδικοτήτων που “κλείνουν” δουλειές στην Ελλάδα και κάνουν με τη σειρά τους τις παραγγελίες τους στη Βουλγαρία, εξασφαλίζοντας έτσι ένα πολύ καλό μεροκάματο, χωρίς κόπο, παρά με ένα τηλέφωνο ή μία κοντινή επίσκεψη στη γείτονα χώρα από όπου παραλαμβάνουν τα προϊόντα που παρήγγειλαν εκεί και τα παραδίδουν στους Έλληνες πελάτες τους.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.