Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Δολοφόνος ετών 12

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για τους 7.500 κατοίκους του Βάλεϊ Σπρινγκς ο εφιάλτης έχει τελειώσει. Η κωμόπολη που βρίσκεται 100 χιλιόμετρα δυτικά της πρωτεύουσας της Καλιφόρνιας, Σακραμέντο, πλέον δεν βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Η αναζήτηση ενός «λευκού ενήλικου άνδρα κατά πάσα πιθανότητα λατινοαμερικανικής καταγωγής, ψηλού και μυώδους ο οποίος οπλοφορεί και θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος» ολοκληρώθηκε μεν, αλλά όχι ακριβώς με επιτυχία.

Ο λόγος είναι ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος της 8χρονης Λέιλα Φάουλερ, η οποία στις 27 Απριλίου βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της και στη συνέχεια εξέπνευσε στο νοσοκομείο, δεν ήταν ο άνδρας που αναζητούσε η Αστυνομία αλλά ο 12χρονος αδελφός της.

Σε αυτή τη νέα αμερικανική τραγωδία, πρωταγωνιστές δεν ήταν τα όπλα. Η 8χρονη Λέιλα πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία, από τα τραύματα που της προξένησε ο αδελφός χρησιμοποιώντας ένα κουζινομάχαιρο.

Έπειτα από την αποτρόπαια πράξη του, το αγόρι όχι μόνο δεν σοκαρίστηκε αλλά ήταν ικανό και να απαντά ψευδώς στις ερωτήσεις των ανδρών της Αστυνομίας για μεγάλο χρονικό διάστημα. «Χρειάστηκαν περισσότερες από 2 χιλιάδες ώρες ερευνών για να διαλευκάνουμε την υπόθεση», δήλωσε ο σερίφης της κομητείας ο Γκάρι Κουντζ.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.