Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» ο 11χρονος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Φέρει σοβαρά στον θώρακα, την πλάτη και τα πόδια.

Εκτός κινδύνου, αλλά διασωληνωμένος και σε ελεγχόμενα σοβαρή κατάσταση, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» της Αθήνας, ο 11χρονος Ρώσος, που δέχθηκε τη νύχτα πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι από, φερόμενο ως δράστη, Ολλανδό ανιματέρ.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, το αγόρι επισκέφθηκαν το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, και διπλωμάτης της ρωσικής πρεσβείας, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του.

Όπως έγινε γνωστό, ο 11χρονος φέρει σοβαρά τραύματα στον θώρακα, την πλάτη και τα πόδια.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε τη νύχτα στη Χερσόνησο της Κρήτης, στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου, όπου το αγόρι με τους γονείς του έκαναν διακοπές και ο φερόμενος ως δράστης εργαζόταν.

Κατά τις πληροφορίες της αστυνομίας, ο ανήλικος ανακάλυψε ότι ο 20χρονος τού είχε κλέψει τον φορητό υπολογιστή του και το κινητό του τηλέφωνο, τα οποία μάλιστα αναζήτησε και βρήκε. Ο 20χρονος, προκειμένου να μην αποκαλύψει κάτι ο 11χρονος, τον μαχαίρωσε πολλαπλά σε όλο του το σώμα και τον εγκατέλειψε στο πάρκινγκ.

Το αγόρι μετά τον τραυματισμό του μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο της Κρήτης, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί στην Αθήνα, όπου έφτασε με στρατιωτικό αεροσκάφος C - 130.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.