Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Δίπλα στα άτομα με ειδικές ανάγκες ο Λεβαδειακός

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Επίσκεψη στο ειδικό σχολείο της Λιβαδειάς.

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για άλλη μία φορά ο Λεβαδειακός. Το πρωί της Τρίτης (4/12) μία αντιπροσωπεία παικτών των Βοιωτών που αποτελούταν από τους Μουλόπουλο, Ζησόπουλο, Λισγάρα έδωσαν το «παρών» στο ειδικό σχολείο Λιβαδειάς με αφορμή τη παγκόσμια μέρα ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Μάλιστα, ο αρχηγός της ομάδας Θανάσης Μουλόπουλος χάρισε στα παιδιά μία μπάλα και μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών της, ενώ δήλωσε:

«Είναι μια μέρα γιορτής για τα παιδιά, είναι δύσκολες οι στιγμές που ζούμε γενικά. Αυτά τα παιδιά θεωρώ ότι έχουν πολύ ψυχική δύναμη. Εμείς μακάρι να μπορέσουμε να στηρίξουμε και παραπάνω την προσπάθεια που κάνουν εδώ οι άνθρωποι για αυτά τα παιδιά. Ευχόμαστε δύναμη, κουράγιο σε όλους τους ανθρώπους που εργάζονται εδώ και σε αυτά τα παιδιά ό,τι καλύτερο, παρ’ όλες τις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν».

Στο ειδικό σχολείο Λιβαδειάς εκτός από τους πέραν των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού το «παρών» έδωσαν επίσης, οι Γκουτσίδης (βοηθός προπονητή), Φαράντος (τεχνικός διευθυντής) και Κλειδαράς (υπεύθυνος επικοινωνίας). Με τον τεχνικό διευθυντή των Βοιωτών, Δημήτρη Φαράντο, να δηλώνει:

«Ο Λεβαδειακός δείχνοντας για άλλη μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο παρευρέθηκε εδώ στην εκδήλωση του ειδικού σχολείου, στα άτομα με ειδικές ανάγκες, άτομα με διαφορετικότητα. Θα έπρεπε να τονίσω ότι τα παιδιά αυτά είναι πιο δυνατά από τα άλλα παιδιά και το δείχνουν κάθε μέρα με την προσπάθεια που καταβάλλουν. Επίσης, θα ήθελα να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν, που δουλεύουν εδώ κάθε μέρα με πάρα πολλές δυσκολίες».


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.