Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τον Σύλλογο «Φλόγα» και τον «Άγιο Πολύκαρπο»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διοργανώνεται από τους μαθητές της Ελληνοελβετικής Σχολής.

Το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» και την Οικογενειακή Μονάδα Προστασίας Παιδιού του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Άγιος Πολύκαρπος» θα ενισχύσουν φέτος, με τα έσοδα του 11ου Φιλανθρωπικού Bazaar που οργανώνουν, τα παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού της Ελληνοελβετικής Σχολής.

Το 11ο Φιλανθρωπικό Bazaar της Ελληνοελβετικής Σχολής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 από τις 10:30 έως τις 17:30 στις εγκαταστάσεις του σχολείου, στο Χαλάνδρι, οδός Μακεδονίας 33.

Φιλοδοξία των οργανωτών είναι οι επισκέπτες του Bazaar, μεγάλοι και μικροί, να περάσουν μια ευχάριστη μέρα και να κάνουν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους σε πάρα πολύ καλές τιμές με την ικανοποίηση ότι το ποσό που θα ξοδέψουν θα διατεθεί αποκλειστικά σε δύο ιδιαίτερα πολύτιμους φορείς.

Στο Bazaar της Ελληνοελβετικής Σχολής θα διατίθενται, μεταξύ άλλων, πρωτότυπες κατασκευές από τους μαθητές, σπιτικά γλυκά, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, χειροποίητα γούρια και κοσμήματα από μαμάδες, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και γλυκά, πλήθος από αντικείμενα, ρούχα, παιχνίδια βιβλία, από 2ο χέρι σε εξαιρετική κατάσταση και σε τιμές που σπάνια θα ξεπερνούν το ένα ευρώ, άφθονο σπιτικό φαγητό, πλούσια λαχειοφόρος αγορά και πολλά άλλα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα εξελίσσονται ενδιαφέρουσες και δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά, ενώ η μουσική από D.J. θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους. Μεταξύ άλλων οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με Καραόκε, χορεύοντας Zumba και Hip-Hop με τη δασκάλα του σχολείου, θα συναντήσουν τον Άγιο Βασίλη, θα ετοιμάσουν γλυκάκια με την Εβίτα Παπαχαραλάμπους, θα κάνουν face painting και θα παίξουν το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού κλειστού χώρου – Σίντο, Περιπέτεια στη Μουσικοχώρα – με τη δημιουργό του Ειρήνη Τζούμα.

Το Bazaar της Ελληνοελβετικής Σχολής οργανώνεται φέτος για 11η συνεχή χρονιά, σε μια περίοδο που είναι σημαντικό να αντιληφθούν οι μαθητές της ευαίσθητης αυτής ηλικίας, τη σπουδαιότητα της εθελοντικής συνεισφοράς, της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.