Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικα μπαζάρ για τα παιδιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διοργανώνονται στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή του Make A Wish.

Σε χριστουγεννιάτικα μπαζάρ προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να πραγματοποιούνται ευχές παιδιών που δοκιμάζονται με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την πραγματοποίηση περισσότερων ευχών δοκιμαζόμενων παιδιών, συμμετέχει το «Make-A-Wish».

Μπορείτε λοιπόν να προμηθευτείτε τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας και να ενισχύσετε την προσπάθειά τους.

Το πρώτο μπαζάρ γίνεται το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου στην Καλαμαριά, ακολουθεί την επόμενη ημέρα ένα ακόμη στο 1ο Γυμνάσιο Πανοράματος, στις 11 του μήνα στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ανατόλια. Διοργανώνεται επίσης από τις 14 μέχρι τις 16 Δεκέμβρη, στις 17 μέχρι και τις 23 στην πλατεία Δικαστηρίων. Γίνεται ένα ολοήμερο στις 18 Δεκέμβρη κ.λπ.

Το «Κάνε μια Ευχή» πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του.

Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει ευχές σε 1.000 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.