Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Εξόρμηση καθαριότητας με τη συμμετοχή εθελοντών στη Θεσσαλονίκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Την Κυριακή 1η Απριλίου θα καθαριστεί το ρέμα Θ.Σοφούλη.

Εξόρμηση καθαριότητας του ρέματος Θ.Σοφούλη, στον ανατολικό τομέα της Θεσσαλονίκης διοργανώνει ο δήμος την Κυριακή 1η Απριλίου.

Στην προσπάθεια θα πάρουν μέρος ενεργοί πολίτες, μαθητές, εθελοντές της 5ης δημοτικής κοινότητας καθώς και στελέχη της αντιδημαρχίας Ανακύκλωσης και Καθαριότητας. Βασικό σύνθημα της προσπάθειας είναι «Αλλάζω την πόλη μου, προσέχω την γειτονιά μου».

Σημείο συνάντησης των εθελοντών έχει οριστεί η συμβολή των οδών Θ.Σοφούλη και Γ. Παπανδρέου (πρώην Ανθέων) στις 10 το πρωί.

Σε όσους λάβουν μέρος θα παρασχεθεί ο κατάλληλος εξοπλισμός από τις υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας, οι οποίες και θα συντονίσουν την όλη προσπάθεια, για αποψιλώσεις, συλλογή απορριμμάτων, παράλληλα με την πλύση του χώρου και των δρόμων.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί εντός του ρέματος Σοφούλη, με χάπενινγκ, φαγητό και μουσική από τους μαθητές και τους εθελοντές της 5ης κοινότητας.

«Στο πλαίσιο της καθημερινής προσπάθειας αλλά και του κοινού οράματος για την προστασία του περιβάλλοντος, για την καθαριότητα και για καλύτερες συνθήκες στην πόλη σχεδιάσαμε αυτές τις εξορμήσεις σε συνεργασία με τις δημοτικές κοινότητες, δήλωσε ο αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας Θανάσης Παππάς.

«Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί ενώ οι δημότες δείχνουν διάθεση για συμμετοχή στην υλοποίηση αυτών των δράσεων, προτείνοντας μας παράλληλα και νέους χώρους κάτι που σημαίνει ότι το μήνυμα “αγαπώ την πόλη μου, υιοθετώ την γειτονιά μου” γίνεται αποδεκτό. Στην 5η Δημοτική Κοινότητα θα γίνουν και άλλες εξορμήσεις το επόμενο διάστημα, ταυτόχρονα με την έναρξη εφαρμογής του προγράμματος Ανακύκλωσης με την τοποθέτηση 1.700 μπλε κάδων», σημείωσε ο κ. Παππάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.