Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Μάζεψαν τυφλή σκυλίτσα από το δρόμο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Συγκέντρωσαν χρήματα και επανέφεραν μερικώς την όρασή της
.
Πριν από ένα χρόνο ο Eldad και η Audrey Hagar βρήκαν σε ένα σωρό από σκουπίδια στο Λος Άντζελες τη Fiona. Ήταν άρρωστη, τυφλή, βρώμικη και γεμάτη ψύλλους.

«Έμοιαζε σα να μην είχε καμία ελπίδα» είπε ο 36χρονος Eldad, ο οποίος έχει ιδρύσει μαζί με τη γυναίκα του το φιλοζωικό οργανισμό «Hope For Paws», που φροντίζει άρρωστα και εγκαταλελειμμένα ζώα.

Έτσι με το που αντίκρισαν τη Fiona δε χρειάστηκε να το σκεφτούν δύο φορές. Την πήραν χωρίς δεύτερη σκέψη στο σπίτι τους, την κούρεψαν και την καθάρισαν… και από τότε άρχισε η «μεταμόρφωσή» της!

Χάρη σε έναν έρανο που έκανα οι Hagars κατάφεραν να συγκεντρώσουν 4.000 δολάρια για να κάνουν επέμβαση στα μάτια της σκυλίτσας. Ο γιατρός κατάφερε να αποκαταστήσει μερικώς την όραση από το ένα της μάτι.

«Θέλω να πω μεταφέρων το μήνυμα της υιοθεσίας αδέσποτων σκυλιών. Δε χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια» είπε ο Eldad ο οποίος τώρα έχει πέντε σκυλιά στο σπίτι του.

«Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να παίρνει κανείς ένα ζωάκι το οποίο ζει σε άθλιες συνθήκες και να το βλέπει να εξελίσσεται στην πορεία όπως η Fiona. Είναι καταπληκτικό» πρόσθεσε.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.