Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ο καρκίνος της στέρησε τη ζωή μιάμιση ώρα πριν παντρευτεί!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Βρετανίδα έδινε μάχη με την ασθένεια για τέσσερα χρόνια.

Σχεδίαζε να παντρευτεί τον αγαπημένο της σε ένα όμορφο σπίτι στην εξοχή, αρνούμενη να υποκύψει στην ασθένεια με την οποία έδινε μάχη τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Πριν το γάμο όμως, ένα μήνα νωρίτερα, η κατάσταση της υγείας της 32χρονης Jemma Webb επιδεινώθηκε κι έτσι το ζευγάρι προσάρμοσε τα σχέδιά του και αποφάσισε να παντρευτεί μία ημέρα αργότερα στο σπίτι του.

Ούτε αυτό πρόλαβε όμως η άτυχη γυναίκα. Μιάμιση ώρα πριν το γάμο, η Jemma εξέπνευσε…

Η συντετριμμένη οικογένειά της, ο σύντροφός της Alex Bradford και οι γονείς της Bob και Janet, τίμησαν τη μνήμη της 32χρονης που ενέπνευσε πολλές άλλες γυναίκες κατά του καρκίνου των ωοθηκών, από την ημέρα που διαγνώστηκε η ίδια με τη νόσο.

«Κάποιοι τα παρατάνε. Η Jemma πάντα πίστευε πως θα νικήσει», είπε ο μπαμπάς της.

Τα συμπτώματα πρωτοεμφανίστηκαν το 2008 και η νεαρή γυναίκα υποβλήθηκε σε επέμβαση το 2010 και άρχισε χημειοθεραπεία. Γνώρισε τον Alex μόλις εννέα μήνες πριν πεθάνει.

«Δεν ήξερα πως ήταν άρρωστη. Κανείς δεν θα το καταλάβαινε. Ήταν μία κανονική σχέση όπως αρχίζουν όλες οι σχέσεις αλλά δύο μήνες μετά ο καρκίνος έκανε μετάσταση στο ήπαρ και τους πνεύμονές της και ήξερα πως έπρεπε να είμαι δίπλα της. Την αγαπούσα, ήταν τόσο απλό, οπότε δεν χρειάστηκε να αποφασίσω κάτι», είπε ο Alex.

Τον Ιανουάριο της έκανε πρόταση γάμου και το ζευγάρι προγραμμάτισε το γάμο για τις 18 Απριλίου. Όμως στις 16 Μαρτίου η κατάσταση της Jemma επιδεινώθηκε και το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί την επόμενη ημέρα.

Πήραν ειδική άδεια για να γίνει ο γάμος στο σπίτι αλλά 90 λεπτά πριν, με την οικογένειά και τον σύντροφό της στο πλάι της, η Jemma έφυγε από τη ζωή.

«Ήταν χαρούμενη, κι εγώ το ίδιο. Το μεσημέρι χειροτέρεψε και μέσα σε μία ώρα είχε εκπνεύσει», πρόσθεσε.

Η μητέρα της Jemma μίλησε για τη σκληρή δουλειά της κόρης της για το Eve Appeal, το ερευνητικό κέντρο για το γυναικολογικό καρκίνο. Έτρεξε στο μαραθώνιο ευαισθητοποίησης μόλις μετά τη χημειοθεραπεία της.

«Ήταν αποφασισμένη να περάσει το μήνυμα στις νεότερες γυναίκες για τους κινδύνους του καρκίνου των ωοθηκών, ο οποίος αποκαλείται σιωπηλός δολοφόνος», πρόσθεσε.

«Κοιτούσε μπροστά, ποτέ πίσω», είπε ο μπαμπάς της. «Ποτέ δεν αμέλησε τον εαυτό της, ποτέ δεν λυπήθηκε τον εαυτό της και πάντα σκεφτόταν τους άλλους ανθρώπους πριν από την ίδια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.