Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Παίρνουν δωρεάν πατάτες ακόμα και από φούρνους!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ουρά έξω από κατάστημα στην Αργολίδα.

Νέες διαστάσεις παίρνει το «κίνημα της πατάτας» και στην επαρχία. Μια πρωτότυπη πρωτοβουλία ανέλαβε γνωστή αλυσίδα φούρνων σε συνεργασία με τους παραγωγούς από το Δυράχι Αρκαδίας.

Αγοράζοντας λίγο ψωμί, ή ακόμα και ένα κουλούρι, σε κάποιο από τα καταστήματα της αλυσίδας, οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν εντελώς δωρεάν 5 κιλά πατάτες.

«Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τους Έλληνες παραγωγούς να διαθέσουν το αδιάθετο προϊόν τους και να στηρίξουμε τους καταναλωτές» αναφέρει ο υπεύθυνος της αλυσίδας «Χωριάτικο», Πούλος Μαυροειδής.

Η ανταπόκριση του κοινού είναι σημαντική, όχι μόνο από όσους προσπαθούν να βρουν φθηνότερα προϊόντα, αλλά και από πολίτες που συνειδητά επιλέγουν να στηρίξουν το «κίνημα της πατάτας».

«Είναι ένα καλό μάθημα στους μεσάζοντες» δηλώνει ο 75χρονος συνταξιούχος που περιμένει υπομονετικά στην ουρά που έχει σχηματιστεί έξω από το κατάστημα.

Η εκστρατεία αυτή θα συνεχιστεί σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας τις επόμενες ημέρες, ενώ οι υπεύθυνοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε αντίστοιχες ενέργειες φιλοξενώντας και άλλα προϊόντα Ελλήνων παραγωγών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.