Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Δωρεάν εξετάσεις για τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Η δράση απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες ηλικίας 50-75 ετών.

Ο Όμιλος Βιοϊατρική προσφέρει και φέτος δωρεάν εξετάσεις για τις «Εβδομάδες Δωρεάν Προληπτικού Ελέγχου για τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου» που διοργανώνει με αφορμή το Μήνα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου (Μάρτιος 2012).

Η δράση απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες ηλικίας 50-75 ετών, οι οποίοι θα έχουν από 19 έως 31 Μαρτίου 2012 τη δυνατότητα να υποβληθούν δωρεάν στην προληπτική εξέταση ανίχνευσης αιμοσφαιρίνης στα κόπρανα στα διαγνωστικά κέντρα και τις κλινικές του Ομίλου Βιοϊατρική σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Καλώντας στα τηλέφωνα 210 6966100 (Αττική) και 2310 459 660 (Θεσσαλονίκη), ή μέσω internet στην ιστοσελίδα www.bioiatriki.gr/pentero, oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τη δωρεάν εξέταση για ανίχνευση αιμοσφαιρίνης στα κόπρανα που γίνεται με την προσκόμιση δείγματος κοπράνων σε αποστειρωμένο δοχείο. Πρόκειται για μία σύγχρονη εξέταση που δεν χρειάζεται κάποια προετοιμασία εκ μέρους του εξεταζόμενου.

Η συγκεκριμένη εξέταση αποτελεί μέρος των εθνικών προγραμμάτων πρόληψης του καρκίνου του παχέος εντέρου σε πολλές αναπτυγμένες χώρες. Αυτή η μορφή καρκίνου συνιστά σήμερα τον τρίτο συχνότερο καρκίνο που διαγιγνώσκεται στον αναπτυγμένο κόσμο και προέρχεται από τον ανώμαλο πολλαπλασιασμό των κυττάρων των τοιχωμάτων του τελευταίου μέρους του παχέος εντέρου.


Πηγή: http://www.ygeianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.