Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

«Χωρίς τη μαριχουάνα, είναι πολύ πιθανόν να ήμουν νεκρός»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Η συγκλονιστική ιστορία ενός 17χρονου που η μαριχουάνα του έσωσε τη ζωή.

Είναι μόλις 17 χρονών και ένας από τους 50 ανθρώπους παγκοσμίως που που έχουν μυόκλωνο διαφραγματικό πτερυγισμό. Η ασθένεια αυτή είναι πολύ σπάνια και προκαλεί μυϊκούς σπασμούς με αποτέλεσμα ο Chaz Moore να μιλάει σαν να έχει λόξιγκα και να προφέρει μια μόνο συλλαβή κάθε φορά.

Μετά από μια πολύχρονη και οδυνηρή περιπέτεια από κλινική σε κλινική και από νοσοκομείο σε νοσοκομείο οι γιατροί κατέληξαν ότι η μαριχουάνα είναι το πιο κατάλληλο φάρμακο για την περίπτωση του.

Ο Chaz θα μπορούσε πλέον να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Ούτως η άλλως η κάνναβη που χρησιμοποιούσε ήταν χαμηλής περιεκτικότητας THC όποτε ο ίδιος δήλωνε ότι δεν θεωρούσε ότι τον «ανέβαζε».Όμως οι νόμοι είναι νόμοι και φαίνεται ότι δεν μπορούν να «παραβιαστούν» ούτε για αυτήν την ειδική περίπτωση.

Ο Chaz Moore, που ζει στο Κολοράντο των ΗΠΑ, αναγκάστηκε να γραφτεί σε διαδικτυακό λύκειο καθώς δεν του επιτρέπεται να χρησιμοποιεί μαριχουάνα παρά μόνο στο σπίτι του. Αυτό βέβαια είναι μία λύση που δεν του αρέσει αφού ο ίδιος δηλώσει ότι αισθάνεται λες και είναι «φυλακισμένος».Ωστόσο ο ίδιος δηλώνει: «Αν δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω μαριχουάνα, είναι πολύ πιθανόν να ήμουν νεκρός».

Δείτε ένα βίντεο με την ιστορία του Chaz:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.