Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

"Το iphone είναι το gadget με την μεγαλύτερη επιρροή"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το περιοδικό TIME δημιούργησε μια λίστα με τα 50 gadgets με την μεγαλύτερη επιρροή και το iPhone της Apple φιγουράρει στην κορυφή του top 50.

Δεδομένης της θέσης που έχουν τα smartphones σήμερα στη ζωή μας, δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι στην πρώτη θέση βρίσκεται μια τέτοια συσκευή. Το περιοδικό TIME αναφέρει ότι τα smartphones υπήρχαν πριν από την έλευση του iPhone, αλλά αυτό θεωρείται το κομβικό gadget που έφερε την οθόνη αφής σε εκατομμύρια ανθρώπους. Αυτό που είχε κάνει το iPhone να ξεχωρίζει ήταν το software και το mobile app store, που ήρθαν αργότερα.

Το επόμενο smartphone στη λίστα βρίσκεται στην 20η θέση και είναι το Motorola DROID, πριν από το οποίο υπήρχαν κι άλλα Android στην αγορά, αλλά ήταν εκείνο που βοήθησε στην άνοδο του Android και την Google να πάρει την κυρίαρχη θέση που έχει σήμερα. Εδραίωσε την πλατφόρμα του iPhone ως τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή του Android.

Άλλες αξιοσημείωτες παρουσίες στο top 50 είναι Motorola Bravo Pager (#18), BlackBerry 6210 ως το πρώτο BB που συνδυάζει κινητό με email και web (#24). Το iPad είναι 25ο ως η συσκευή που έκανε δημοφιλή τα tablets, το Nokia 3210 στην 34η θέση, το Motorola Dynatac 8000x (#37) ως το πρώτο «πραγματικά φορητό» κινητό, το Fitbit είναι 42ο και την λίστα συμπληρώνει το Google Glass ως η συσκευή που άνοιξε το δρόμο για τα wearables και το augmented reality.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.