Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά όταν έφηβη που αυτοκτόνησε έπεσε πάνω της από τον 8ο όροφο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Υπέστη κατάγματα στη σπονδυλική στήλη και τώρα κατέθεσε αγωγή.

Η 18χρονη Rebecca Kim σκοτώθηκε όταν έπεσε από το διαμέρισμα 8ου ορόφου που στεγαζόταν στο Ίδρυμα Τέχνης των φοιτητών της Φιλαδέλφειας το 2015. Όμως η νεαρή φοιτήτρια, κατά την πτώση, έπεσε πάνω στην 45χρονη Erica Goodwin η οποία περπατούσε στο δρόμο εκείνη την ώρα. Η Goodwin υπέστη σοβαρά τραύματα που της άφησαν μόνιμη αναπηρία με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιστρέψει στην εργασία της, σύμφωνα με τον δικηγόρο της.

Η πρωτοετής φοιτήτρια, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, ήταν στο κτίριο έχοντας επισκεφτεί ένα φίλο της. Κάποια στιγμή είπε ότι ήθελε να βγάλει φωτογραφίες από το περβάζι και βρέθηκε στο κενό με τις αναφορές της αστυνομίας να κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Η ίδια είχε γράψει στο προφίλ της στο Facebook λίγο πριν το θάνατό της «ήταν εσκεμμένο».

Η Goodwin υπέστη επτά κατάγματα στη σπονδυλική στήλη και υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση. Επιπλέον έσπασε τον ώμο της, έχασε κάποια δόντια και έσπασε μερικά πλευρά.

Εκείνη τώρα στρέφεται με αγωγή κατά διαφόρων όπως του διαχειριστή της περιουσίας της 18χρονης αλλά και του Ιδρύματος Τέχνης από το οποίο έπεσε η φοιτήτρια. Η αγωγή κατατέθηκε την Παρασκευή με την 45χρονη να αναφέρει ότι έχει υποφέρει σωματικά, οικονομικά και συναισθηματικά. Μεταξύ άλλων η αγωγή αναφέρει ότι ορισμένα από τα παράθυρα στο κτίριο ήταν εύκολο να συρθούν για να ανοίξουν ενώ άλλα ήταν βιδωμένα και δεν άνοιγαν ενώ τονίζει ότι οι κατηγορούμενοι γνώριζαν ή όφειλαν να γνωρίζουν ότι οι φοιτητές μπορούσαν να ανοίξουν τα παράθυρα και πετούσαν πράγματα ή προέβαιναν σε άλλες επικίνδυνες συμπεριφορές.

Ο θείος και διαχειριστής της περιουσίας της 18χρονης έχει καταθέσει επίσης παρόμοιο φάκελο με αγωγή υποστηρίζοντας ότι οι υπεύθυνοι απέτυχαν να έχουν παράθυρα ασφαλείας στο κτίριο και δεν είχαν πάρει άλλα μέτρα για να εμποδίζουν τους φοιτητές και άλλους ενοίκους να φτάνουν στα περβάζια.












Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.